Prodaja posteljnine za otroke
Postelje

Prodaja postelj

Prodaja postelj in posteljnine za otroke v podjetju s tradicijo Slovenska postelja

Prodaja posteljnine za otrokeZagotovo veste kje vam je na voljo prodaja postelj kvalitetne izdelave, slovenske kakovosti in široke izbire. In kje se ukvarjamo s proizvodnjo različnih tipov ležišč, posteljnin in vzglavnikov, poleg tega pa izvajamo tudi tapetniške storitve. Prodaja posteljnine, postelje za otroke ali odrasle, vzglavniki različnih dimenzij in materialov, vse to vam je na voljo v podjetju Slovenska postelja.

 

Postelje za otroke in prodaja posteljnine

Prodaja postelj različnih dimenzij, med katerimi so posteljni okviri 90×200, 140×200, 200×200 centimetrov in drugi, vam je na voljo v kvalitetnih izvedbah masivnega lesa. Prodaja postelj poteka pod lastno znamko, delujemo pa po načelu prodaje po meri kupca v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji, saj si želimo ustreči željam vseh svojih kupcev. Postelje za otroke so lahko otroške postelje ali mladinska postelja s predali, ki je že nekoliko večja, prav tako so različnih velikosti jogi ležišča. Naše vzmetnice po meri so lahko vseh mogočih materialov, tako vam nudimo:

  • Žepaste TFK vzmeti,
  • Lateks ležišča,
  • Bonell vzmeti,
  • Šlarafijske vzmeti,
  • Penasta ležišča,
  • Otroška ležišča,
  • Kroglična ležišča,
  • Posteljni sistem Krka in
  • Futoni.

 

Prodaja postelj in posteljnine z nadvložki in pregrinjali

Naša primarna dejavnost je prodaja postelj iz masivnega bukovega, smrekovega ali drugih vrst lesa, ki imajo lahko tudi predale za shranjevanje in prihranek prostora. Tako je denimo postelja Gama večja postelja iz masivnega bukovega lesa z mozaičnimi lamelami v različnih odtenkih. Možen je naravni izgled bukve ali toniranje na barvo češnje, oreha ali lužno bele barve. Postelje za otroke s posteljnimi okviri 90×200 pa so denimo postelje Zupan Mini, ki so lakirane z dvokomponentnim poliuretanskim lakom ali oljene. Ali pa mladinska postelja s predali Bio iz masivnega smrekovega lesa, ki je mogoča z izvedbo s tretjo stranico ali vgradnjo enega ali dveh samostojnih predalov na koleščkih. Na voljo pa vam je poleg prodaje postelj tudi prodaja posteljnine iz bombaža, volne ali sintetike, različnih kombinacij in dimenzij.