prezračevalni sistemi mikrovent
Ograje

Prezračevalni sistemi MIKrovent

Dva izmed ključnih dejavnikov, ki zagotavljajo kakovostno bivanje v hišnih prostorih, sta stalna in primerna temperatura ter konstanten dotok svežega zraka. S prezračevalnimi sistemi MIKrovent vam omogočamo oboje.

Prezračevalni sistem MIKrovent 100 je odličen za prezračevanje hiše

Prezračevanje hiše s prezračevalnim sistemom MIKrovent 100 bo enostavno in lahko, saj sistem omogoča dotok svežega zraka tudi pri zaprtih oknih. Prezračevalni sistem MIKrovent 100 temelji na prezračevanju z rekuperacijo. Pri prezračevanju z rekuperacijo zelo znižamo stroške ogrevanja, saj so toplotne izgube pri prezračevanju z rekuperacijo neprimerljivo manjše. Rekuperacija nam pomaga pri vzdrževanju stalne temperature in omogoča konstanten dotok svežega zraka v prostor.

prezračevalni sistemi mikrovent

Prezračevalni sistem MIKrovent s pomočjo rekuperacije zagotovi idealne pogoje bivanja v hiši

S prezračevalnim sistemom MIKrovent 100 bo prezračevanje hiše ali stanovanja enostavno, lahko in ekonomično. V prostoru se ne bo nepričakovano pojavljala vlaga pa tudi temperatura bo konstantna, kar bo ugodno vplivalo na vaša dihala in vaše počutje ter zdravje nasploh.

Prezračevalni sistem MIKrovent 300 je namenjen prezračevanju večjih prostorov

V podjetju vam ponujamo tudi prezračevalni sistem MIKrovent 300, ki je namenjen prezračevanju večjih prostorov, kjer se zadržuje več ljudi (npr. prezračevanju šol ali vrtcev in večjih dvoran). Prezračevalni sistem MIKrovent 300 zmanjšuje potrebo po neprestanem delovanju centralnega prezračevalnega sistema in omogoča omejitev zračenja na trenutke, ko je prostor poln, v času, ko je prostor prazen pa prezračevalni sistem MIKrovent 300 prostor prezračuje samo z minimalno količino zraka.

prezračevalni sistemi mikrovent

S pomočjo prezračevalnih sistemov MIKrovent do boljše kakovosti življenja

Ne pozabite – sistemi prezračevanja MIKrovent bodo vašo hišo ali stanovanje prezračili energetsko varčno in to brez odpiranja oken. Zrak v hiši se pri prezračevanju z rekuperacijo, ki jo omogočajo prezračevalni sistemi MIKrovent ne ohlaja, s tem pa privarčujemo tudi na ogrevanju hiše ali stanovanja.

Več o prezračevanju z rekuperacijo si lahko preberete na naši spletni strani

Vas zanima več o prezračevanju hiše z MIKrovent prezračevalnimi sistemi? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o prednostih, ki vam jih prezračevanje z rekuperacijo prinaša.

Vas zanima več o prezračevanju hiše z MIKrovent prezračevalnimi sistemi? – Obiščite nas!

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi po telefonu ali po e-pošti. Na vprašanja vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu prezračevalnega sistema MIKrovent. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti prezračevalnih sistemov prepričate na lastne oči ter prijazne svetovalce povprašate o prezračevanju hiše s pomočjo rekuperacije.