prezračevalni sistemi Mikrovent 300
Okna

Prezračevačni sistemi Mikrovent

Prezračevalni sistemi Mikrovent za zdravo bivanje

Podjetje MIK Celje d.o.o. se že 25 let ukvarja z lesenim in stavbnim pohištvom in ima celotno ponudbo rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov, med katerimi so v zadnjem času izjemno priljubljeni prezračevalni sistemi Mikrovent. Prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom je veliko učinkovitejše kot naravno kratkotrajno odpiranje oken, obenem pa se izgubi manj toplote in ni prepiha. Hitro, enostavno in poceni do svežega zraka. V naši ponudbi sta na voljo prezračevalni sistem Mikrovent 100 in prezračevalni sistem Mikrovent 300, ki nudita učinkovito prezračevanje z rekuperacijo.

prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom

 

Prezračevalni sistem Mikrovent je boljši od naravnega prezračevanja

Za prijetno in kakovostno bivanje v stanovanju ali hiši sta izjemno pomembna svež zrak in ustrezna temperatura, kar nam zagotavlja prezračevalni sistem Mikrovent. Nekateri to rešujejo s kratkotrajnim odpiranjem oken, a se ob tem izgublja toplota, nastaja prepih in vdirajo neočiščen zrak in mrčes. S prezračevalnim sistemom Mikrovent (lokalnim ali centralnim) se zrak čisti, predgreje ali ohladi (odvisno od letnega časa) in dovede v prostor. Prezračevanje z rekuperacijo zagotovi, da ni več prepriha in večjih izgub toplote. Prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom je tako varčno in učinkovito. Zagotovite si svoj prezračevalni sistem Mikrovent tudi vi.

prezračevalni sistemi Mikrovent 300

Prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom nudi svež in kakovosten zrak

Za prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom je značilno, da ima daljinski način upravljanja s štirimi prednastavljenimi režimi – zračenje, intenzivno zračenje, vpihovanje zunanjega zraka in izsesavanje zraka. Prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom tako omogoča svež in kakovosten zrak, tudi, ko vas ni doma. Na voljo sta prezračevalni sistem Mikrovent 100, ki je odlična izbira za poslovne stavbe, medtem ko je prezračevalni sistem Mikrovent 300 primeren za prezračevanje večjih prostorov, kjer je sočasno več ljudi (šole, vrtci, dvorane). Obiščite nas v naši poslovalnici in se prepričajte o kakovostni prezračevalnih sistemov Mikrovent.