prenosne klima naprave
Klime

Prenosne klima naprave in učinkovito delovanje prenosne klime

Prenosne klima naprave so rešitev za vse, ki nočejo trajnega posega v stanovanjski prostor, ki ga zahteva montaža zidne klime. Pri prenosni klimi je mogoče prenos iz prostora v prostor, enota je bolj kompaktna, uporaba pa preprosta. Če torej ne želite trajne montaže klime ali pa je montaža zaradi različnih pogojev ni mogoča, je prenosna klima naprava najboljša rešitev za ohlajanje v vročih dneh. Za prenosne klimatske naprave akcija vrtanja in nameščanja ni potrebna, zato jo lahko začnete uporabljati nemudoma.

Delovanje prenosne klime

Delovanje prenosne klime temelji na hlajenju kondenzatorja. Prenosne klime za to uporabljajo že ohlajeni zrak iz notranjosti, ki ga nadomepla zunanji vroči zrak. Prenosne klima naprave omogočajo lokalno delovanje, lahko jih premikamo po različnih prostorih. Montaža prenosne klime ni potrebna, saj ne zahteva vgradnje, treba pa je prazniti rezervoar za vodo. Za delovanje prenosne klime lahko skrbimo s priloženim daljinskim upravljalnikom ali pa s kontrolo na sami enoti.

 

prenosne klima naprave

 

Prenosne klima naprave Gree Kobe

Atlas prodaja klimatske naprave podjetja Gree, ki je največji specializirani proizvajalec klim na svetu. Vsak tretja klimatska naprava na svetu je Gree klima. Prenosni model, ki ga ponujamo, je Gree Kobe – kompaktna enota z odličnimi karakteristikami. Prenosna klima naprava Gree Kobe je A razred po energijski učinkovitosti in ima samodejno diagnosticiranje. Omogoča večjo fleksibilnost in prihranek prostora. Masa notranje enote je 24 kg. Za delovanje prenosne klime potrebujete le električni priključek.

Montaža klime

Pred nakupom klimatske naprave se pozanimajte in posvetujte, kaj je najbolj optimalno za vaše prostore. Samo enokratni finančni vidik ni dovolj za odločitev, saj se cenejše rešitve lahko dolgoročno izkažejo za dražje. Učinkovito delovanje prenosne klime mora biti premišljena investicija. Zato vam pomagajo naši strokovnjaki in instalaterji, ki bomo našli najboljšo rešitev za vaš dom ali podjetje. Če so klime prenosne, se boste izognili stroškom montaže. Kot že rečeno – montaža prenosne klime ni potrebna, ker ni nikakršne vgradnje. Prenosne klima naprave so enostavne za upravljanje in dobre tudi v prostorskih stiskah. Za ponudbo prenosnih klimatskih naprav, akcije in svetovanje se obrnite na našo spletno stran ali nas pokličite. Ponujamo tudi čiščenje klime, ogrevanje in prezračevanje prostorov ter druge storitve, ki vam bodo olajšale bivanje.

delovanje prenosne klime