Postelje

Postelje za otroke – trik za dober spanec je v naših posteljah

Postelje za otrokeŽelite, da bi tudi vaši malčki spali v svojih posteljah, ne pa, da se vsak večer plazijo k vam in vam kratijo spanec? Potem potrebujete postelje za otroke podjetja Slovenska postelja, ki izdeluje čudovite postelje za otroke in odrasle, različnih dimenzij, oblik in barv. Pri nas lahko izbirate med posteljami za otroke iz bukovega, smrekovega lesa ali tapecirane postelje. Ker želimo, da bi se vaši otroci zbujali naspani so vse otroške postelje projektirane tako, da lahko pri večini sami izbirate višino, kar omogoča otrokom lažje vstajanje. Seveda smo vse postelje za otroke zasnovali tako, da so na voljo v različnih dimenzijah, prav tako pa vam lahko izdelamo tudi postelje za otroke po naročilu. Tako bodo lahko vaši otroci varno zaspali v svojih posteljah v oblikah najljubših junakov. Ker so otroške postelje iz masivnega lesa imajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Otroška posteljica –  za boljši in miren spanec

Naša otroška posteljica podjetja Slovenska postelja je izdelana iz kakovostnega in masivnega bukovega lesa, ki je oljen. Otroška posteljica ima ob strani vgrajena prozorna pleksi stekla, kar vam omogoča, da med spanjem vašega otroka lahko tudi vidite. Ker mislimo na vas, je pri nas možna tudi izposja otroške zibke.

Vzglavniki za otroke – udobje se prične s kakovostno opremo

Poleg otroške posteljice si pri nas lahko zagotovite po ugodnih cenah tudi kakovostne jogije, otroške vzglavnike, nadvložke in odeje ter pregrinjalo za posteljo. Kakovosten spanec pa ni odvisen samo od ležišč, temveč tudi od pravih vzglavnikov za vaše otroke. Saj je pomembno, da ima otrok pri spanju pravilno podprt vrat, in sicer tako, da je je hrbtenica v predelu vratu ravna. Naši vzglavniki za otroke, ki so različnih oblik ter iz kakovostnih materialov, se prilagajajo potrebam vaših otrok.