Postelja s predalom cena
Postelje

Postelje s predalom

Postelje s predalom so izredno uporabne, saj pod posteljo pridobite precej dodatnega prostora za shranjevanje, ki pride posebno prav v manjših stanovanjih. Ker postelje običajno zasedejo precejšen del spalnice, lahko neizkoriščen prostor pod posteljo dopolnite s predalom in vanj pospravite vse mogoče.

Postelje za tiste, ki cenijo kvaliteto, udobje in funkcionalnost

Postelja s predalom cenaBistvo postelje s predalom je njena funkcionalnost. Zasnova naših postelj omogoča uporabo vsakega kvadratnega metra vaše spalnice, brez da bi izgledala natrpano. Postelje s predalom izkoriščajo neuporabljen prostor pod ležiščem, v predalu pa je dovolj prostora za shranjevanje posteljnine, odej in podobnih predmetov, ki v hiši zavzamejo veliko prostora. Seveda so uporabne tudi v otroških spalnicah, kjer lahko pod posteljo pospravite obleke ali igrače in tako pridobite dragocen prostor za igro. Skrivnost je, da lahko vanje spravite praktično enako količino stvari kakor v manjšo omaro ali prostostoječi predalnik.

Glede na velikost postelje izberite en ali dva predala

Velikost postelje dimenzijeVelikost shranjevalne površine pod posteljo je tolikšna kolikor je dopušča velikost postelje. Katero velikost postelje izbrati pa je odvisno od vas. Če imate majhno spalnico ali preurejate nekdaj otroško sobo v sobo primerno za najstnika, ki že potrebuje večjo posteljo, so predali pod posteljo najboljša izbira. Vsi, ki se odločate za nakup postelje in bi radi prostor maksimalno izkoristili, boste navdušeni nad našo ponudbo. Pri nas boste našli lesene postelje s predalom oziroma dvema predaloma, če gre za zakonsko oziroma večjo velikost postelje. Tako boste naredili prostor za kak drug želen kos pohištva. Vseeno pa imajo mnogi pri izbiri postelje s predalom pomisleke glede zračenja ležišča. Zagotavljamo vam, da so naše postelje izdelane iz najkakovostnejšega lesa, prav tako tudi letvene podlage in naša ležišča. Vabimo vas, da se prepričate sami in se oglasite v eni od naših poslovalnic. Dovolite nam, da vam strokovno svetujemo ter vam olajšamo nakup postelje in pomagamo izbrati tisto, kar resnično potrebujete za zdrav spanec in lep dom.