Zakonske postelje
Postelje

Postelje so ključnega pomena za kvaliteten in zdrav spanec

Podjetje Spalni studio izdeluje postelje Bios, ki se poleg lepega videza ponašajo tudi z močno in kvalitetno konstrukcijo. Njihove izdelki so visoko estetski, funkcionalni in kvalitetni. Po želji nam izdelajo posteljo po meri, ki bo zadostila vsaki naši želji, v njihovi ponudbi pa najdemo tudi izdelke vrhunske blagovne znamke Akron.

Visoke postelje

Masivne postelje odlikuje povsem naraven material, ki ne povzroča alergij ali kako drugače škoduje zdravju, visoka trdnost, dolga življenjska doba ter privlačen izgled. Izdelane so lahko tako, da je njihova višina nastavljiva. Med tem ko ostale zdržijo kvečjemu desetletje in nikakor ne dopuščajo, da bi jih ob prenašanju razstavili in zopet sestavili, se masivne postelje s takšnimi izzivi zlahka soočijo.

Zakonska postelja spada v praktično vsak družinski dom. Poznamo več različic, kot so zakonske postelje s povišanim hrbtiščem, predali, ki so lahko na vsaki strani ali celo spredaj, enostavne zakonske postelje katerih posteljni okviri segajo do tal ali takšne s krajšimi posteljnimi stranicami, kar omogoča prost dostop do tal pod posteljo ter lažje čiščenje ali odlaganje reči.

Visoke postelje, ki zlasti otrokom nudijo poseben občutek spanja in igranja na višini, so nastale kot ena izmed idej kako rešiti prostorsko stisko. Podnje lahko umestimo predale, police, pisalno mizo ali celo omaro.

Omarne ali dvižne postelje so idealna rešitev v primeru stiske s prostorom, saj nam dopuščajo, da prostor izkoristimo v več namenov. Na tak način lahko svoje nočno ležišče v dnevnem času diskretno skrijemo, zvečer pa ga spet potegnemo na plano.