Polkna za okna
Polkna

Polkna za okna

V podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo kvalitetna in trpežna polkna za okna. S polkni za okna, ki vam jih ponujamo pri nas boste z lahkoto uravnavali količino svetlobe, ki jo želite v prostoru. Zraven tega bodo okna služila kot okras na vaši fasadi.

Cena polkna za okna

Izbirate lahko med različnimi modeli alu ali pvc polken za okna

Pri nas vam ponujamo pestro izbiro polken za okna. Izbirate lahko med različnimi modeli polken. Odločite se lahko za naročilo alu ali pvc polken za okna.

Na voljo so vam tudi alu drsna polkna, ki se lahko pohvalijo z veliko odpornostjo

Alu polkna za okna so zaradi materiala iz katerega so izdelana, izjemno trpežna in trajna, hkrati pa jih je lahko vzdrževati in čistiti. Odporna so na vremenske in druge mehanske vplive, ki so jim izpostavljena ter se tako lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Vam primanjkuje prostora za odpiranje polken? Odločite se za naročilo alu drsnih polken za okna in prihranite na prostoru, ki ga polkno potrebuje za odpiranje.

Polkna za okna

Na polkna za okna lahko namestimo tudi komarnike

Vas motijo komarji in mrčes, ki tako zelo sili v prostor? Pri nas vam ponujamo rešitev. V polkna za okna lahko namreč vgradimo tudi komarnike, ki bodo prostor zaščitili pred vdorom mrčesa, pretok zraka pa bo ostal nemoten.

Več o polknih za okna lahko preberete na naši spletni strani

Vas zanima več o alu polknih za okna? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki izbiro alu polken za okna, ki vam jih ponujamo pri nas. Vabimo vas, da obiščete tudi forum, kjer lahko najdete več informacij o polknih za okna, ki vas zanimajo. Na spletni strani ne spreglejte cenika z ugodnimi cenami polken za okna in se odločite za nakup.

Kontaktirate nas lahko tudi po telefonu ali nas obiščete v poslovalnici

Ves čas smo vam za dodatna vprašanja dosegljivi tudi po telefonu ali e-pošti, veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o polknih za okna in o prednostih in slabostih alu polken pogovorite s strokovnim znanjem podkovanimi prodajalci, ki vam bodo z veseljem pomagali odgovoriti na vaša vprašanja.