Pokrivalo za bazene Ema bazeni
Bazeni

Pokrivalo za bazene

Pokrivalo za bazene – zakaj izbrati solarno pokrivalo za bazen?

Pokrivalo za bazene lahko zaščiti bazen pred neželenimi vremenskimi razmerami, hkrati pa vam omogoča neomejeno kopanje. Izbira je precejšnja, zato vam priporočamo, da dobro premislite o tem kakšno pokrivalo za bazene bi vam najbolj ustrezalo. Na voljo so vam bazenske strehe, bazenske rolete, hidravlično pokrivalo, zimsko pregrinjalo in solarno pokrivalo za bazen. Potrebujete pomoč pri odločanju? Brez skrbi! V podjetju EMA bazeni se držimo celostnega pristopa k strankam, zato vam bomo z veseljem tudi svetovali o vseh aktivnostih, povezanih z bazenom. Ker imamo na tem področju veliko izkušenj, v podjetju pa seveda same strokovnjake, smo prepričani, da boste z lastnim kopalnim rajem (prav tako tudi s pokrivalom za bazene!) več kot zadovoljni.

Zimsko pokrivalo za bazen

Solarno pokrivalo za bazen

Solarno pokrivalo za bazen je odlična izbira za pokritje vašega bazena. Delujejo tako, da vpijajo sončne žarke s pomočjo katerih ogrevajo vodo, ponoči pa preprečujejo ohladitev vode v bazenu. Sodijo med najbolj priljubljeno vrsto pokrival, saj je z njimi mogoče podaljšati kopalno sezono. Njihova prednost je torej v tem, da bazen ščitijo pred zunanjimi dejavniki, hkrati pa skrbijo tudi za gretje bazenske vode. Solarna pokrivala za bazene najdete tudi v podjetju EMA bazeni, zato vas vabimo, da preverite našo ponudbo. Po pregledu se lahko seveda odločite tudi za drugo vrsto pokrivala za bazene. V kolikor boste pri odločanju v dvomih nam pošljite povpraševanje s pomočjo obrazca na spletni strani, lahko pa nas tudi pokličete ali nas kontaktirate prek elektronske pošte. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pokrivala za bazene – več vrst pokrival

Kot smo omenili, solarno pokrivalo za bazen ni edina izbira, ki vam je na voljo. Morda se boste po pregledu ponudbe odločili za zimsko pokrivalo za bazen in tako zaščitili bazen pred manj prijetnim letnim časom. S tem si boste zagotovo prihranili čiščenje bazena! Se sprašujete zakaj je dobro imeti pokrite bazene? S pokritjem vodne površine se prepreči izhlapevanje, veter pa z vodne površine ne odnaša toplote. Pokritje ima funkcijo solarnega ogrevanja. Še vedno niste prepričani katero pokrivalo izbrati? Izognite se nevšečnostim in nas kontaktirajte – zaupajte nam več podatkov o vašem bazenu in o tem, v katerem delu Slovenije se nahajate, mi pa bomo za vas izbrali pravo pokrivalo za bazen. Veselimo se vašega zaupanja, hkrati pa vas vabimo tudi k ogledu ostalih storitev, ki so na voljo v podjetju EMA bazeni. Ker ni nič bolj osvežilno kot na vroč poletni dan skočiti v bazen in nič bolj prijetno kot lastna obala na domačem vrtu, ki to omogoča!