Keramika Talne obloge

Ploščice za zunanje in notranje prostore

Ploščice za kuhinjo

Keramične ploščice za kuhinjo so običajno nameščene po tleh in stenah kuhinje, saj omogočajo enostavno čiščenje umazanije, ki nastane kot posledica kuhanja. Odporne so na toploto in blažje udarce. Nudimo vam tako rustikalne oz. tradicionalne kot tudi moderne vzorce, ki se bodo čudovito podali k vsakemu tipu kuhinje. Učinek bo še boljši, če se bosta vzorec in barva ploščic za kuhinjo podala k kuhinjskemu pohištvu.

Ploščice za hodnik

Keramične ploščice za hodnik in druge prostoreHodnik je eden izmed tistih delov hiše, kamor najprej vstopimo, prav tako naši gosti, včasih tudi z umazanimi čevlji. Da bo čiščenje tal čim lažje, vam priporočamo polaganje trpežnih talnih ploščic za hodnik iz keramike, ki se ne bodo opraskale, tudi če na hodnik zaide kakšen kamenček. S primerno izbiro vzorca lahko manjši hodnik optično povečate, večjega pa vizualno pomanjšate – odvisno od videza, ki si ga želite ustvariti. Odlično se obnesejo mat ploščice za hodnik, ki preprečujejo drsenje, vendar jih je kljub temu enostavno čistiti.

Keramične ploščice za kopalnico

Brez ploščic v kopalnici enostavno ne gre. So sestavni del vsake kopalnice in v največji meri zaznamujejo prostor. Za kopalnico uporabljamo tako talne kot stenske ploščice, navadno v istih ali podobnih barvnih odtenkih. Stene lahko s ploščicami oblečemo do stropa, lahko pa samo deloma, če zgornji deli stene niso izpostavljeni vodi ali pretirani vlagi. Poleg keramičnih ploščic so v zadnjem času zelo priljubljeni tudi barvni mozaiki, ki se jih običajno kombiniramo s ploščicami v nežnih pastelnih barvah. Fuge med ploščicami naj bodo po barvi čim bolj podobne barvi ploščic.

Trenutno so med najbolj popularnimi ploščice v naravnih oz. zemeljskih barvah (pastelno zelena, bež, modra, rjava), ki delujejo pomirjujoče na nas in našo kopalnico spremenijo v pravo oazo sprostitve. Seveda pa boste v ponudbi podjetja Kersan našli tudi keramične ploščice za kopalnico v številnih drugih odtenkih – prepričani smo, da boste našli kakšne povsem po vašem okusu! Obiščite salon keramike Kersan v Trzinu in se prepričajte na lastne oči o pestrosti naše ponudbe.