panoramsko okno
Ograje

Panoramsko okno

Panoramsko okno in zložljiva panoramska stena sta postala stalnica moderne gradnje zaradi res številnih prednosti, ki jih ima vgradnja panoramskega okna in panoramske steklene stene pred vgradnjo klasičnih krilnih oken in krilnih vrat. Panoramsko okno in panoramska stena različnih dimenzij poskrbita za svetlobo, estetiko, spoj zunanjega in notranjega okolja ter občutek, da je prostor večji. Zato je panoramska stena med našimi naročniki zelo priljubljena.

Panoramsko okno ima res veliko prednosti

panoramsko oknoPanoramsko okno in panoramska stena dejansko povežeta zunanji in notranji prostor. Zidane ali lesene stene to povezavo na nek način prekinejo in jo ohranjajo le s pomočjo klasičnih oken in balkonskih vrat. Panoramske steklene stene oziroma zložljiva panoramska stena pa tega stika med notranjostjo in zunanjostjo na videz ne prekinejo, kar omogoča prozornost stekla. Poleg tega dvižno drsna stena za odpiranje potrebuje le malo prostora, kar pomeni, da boste lahko notranji prostor bolje izkoristili, kot če bi imeli namesto panoramske stene vgrajena klasična krilna okna in vrata. Slednja namreč pri odpiranju navznoter potrebujejo nekaj prostora, ki ga ne morete funkcionalno zapolniti s pohištvom. Na drugi strani se je krilnim vratom in oknom treba izogibati, ko se gibljete po prostoru, medtem ko so krilna okna in vrata odprta. Panoramsko steno pri nas dobite v poljubnih dimenzijah.

Panoramska stena za popolno osvetljenost notranjega prostora

panoramska stenaPanoramska stena in panoramsko okno skoraj po svoji celotni površini v prostor prepuščata zunanjo svetlobo. Prostor, na katerem je vgrajena drsna stena, je tako prijetnejši in prijaznejši. Znanost, ki se ukvarja s kvaliteto bivanja, poudarja, da na dobro počutje pri bivanju močno vpliva primerna osvetljenost prostora. Zato je priporočljivo, da sledite moderni gradnji ter vgradite sodobno stavbno pohištvo, ki bo vaše prostore napolnilo s svobodo zunanje svetlobe. V našem podjetju se trudimo, da je naše stavbno pohištvo najvišje kvalitete, na drugi strani pa skrbimo, da so naše cene konkurenčne in ugodne. V primeru vprašanj bomo veseli vašega klica ali elektronske pošte.