panoramska stena harmonika
Zunanje stene

Panoramska stena harmonika

V podjetju Okna KLI Ambient d. o. o. že desetletja izdelujemo visokokakovostno stavbno pohištvo: okna, panoramske stene, vhodna vrata in senčila. Svojim strankam nudimo celovito ponudbo kvalitetnega stavbnega pohištva, od svetovanja, montaže oziroma vgradnje do servisiranja. Leta izkušenj so dala bogato znanje na področju izdelave stavbnega pohištva, zato smo prepričani, da bomo s svojim strokovnim znanjem uspeli zadovoljiti še tako zahtevne okuse. V podjetju Okna KLI Ambient d. o. o., poleg kakovostnih oken, izdelujemo in montiramo tudi panoramske stene – harmonika panoramska stena, dvižno drsna vrata in nagibno drsna vrata.

Panoramska stena – okno in vrata v enem

Panoramska stena ni samo okno. Je več kot okno, saj večja površina panoramske stene omogoča več svetlobe in boljše prezračevanje. Panoramske stene so okna in vrata v enem. Vse več ljudi se odloča za panoramske stene, harmoniko ali drsna vrata, saj poleg tega, da osvetlijo prostor, tega tudi vizualno povečajo. Panoramske steklene stene torej funkcionalno in vizualno povečajo prostor, kadar je panoramska stena harmonika ali drsna panoramska stena zaprta. Ko pa panoramsko steno odpremo, se prostor razširi tudi v zunanjost. Harmonika panoramske stene in drsne panoramske stene omogočajo nemoteno prehajanje iz notranjosti v zunanjost. Panoramske stene imajo tudi estetsko funkcijo, saj polepšajo in osvetlijo bivanjski prostor.

pvc panoramska stena

 

Panoramske steklene stene v različnih izvedbah in dimenzijah

V naši ponudbi boste našli tri serije panoramskih sten: Panoramska stena KLI Classic, Panoramska tena KLI Line in Panoramska stena KLI Slide. Vse tri serije ponujajo tri različne izvedbe oziroma tipe okovja: okovje za dvižno drsno steno, okovje za nagibno drsno steno in okovje za panoramsko steno harmonika. Lahko pa se odločite tudi za fiksno panoramsko steno ali pa tako, kjer je eno krilo fiksno. Možnosti so neomejene. Zložljiva vrata harmonike panoramske stene popolnoma odprejo prostor in spustijo naravo v prostor. Cena panoramske stene je odvisna od izbranega tipa drsne stene, izbranega tipa okovja, materiala in dimenzij ter drugih dejavnikov. Naše panoramske stene so narejene iz različnih materialov.

Ugodna cena panoramskih sten v podjetju Okna KLI Ambient d. o. o.

Glede na vaše želje in potrebe vam lahko izdelamo pvc panoramsko steno harmonika ali drsno panoramsko steno iz lesa ali ALU materiala. Lahko pa izberete tudi kombinacijo različnih materialov. Cena, ki jo boste pri nas plačali za kvalitetno harmonika ali drsno panoramsko steno je izredno ugodna. Na naši spletni strani boste poleg celotne ponudbe panoramskih sten (drsne ali harmonika) našli tudi spletni obrazec, preko katerega lahko hitro in enostavno pošljete povpraševanje. Za vas izdelamo kvalitetne steklene panoramske stene različnih dimenzij oziroma po meri.

panoramska stena harmonika