koliko stane panoramska stena
Drsne stene

Panoramska stena: cena je odvisna od številnih parametrov

Panoramska stena: cena, ki jo boste plačali za postavitev panoramske stene, bo odvisna od ključnih parametrov: ali bo stena premična – panoramska drsna stena, panoramska stena harmonika, dvižno drsna panoramska stena ali pa bo vaša panoramska stena stacionarna – fiksna, pregradna panoramska stena. Cena bo v prvi vrsti odvisna od izbranega sistema, znotraj katerega boste izbirali tudi material, načine odpiranja, vrste profilov in okovja, vrsto in debelino stekla, velikost in višino stene, kljuke in varnostne elemente.

 

Od izbranega materiala je odvisno, koliko stane panoramska stena

Panoramske stene so na voljo v različnih materialih: PVC, les, Alu-les in ALU. To so sodobni, kakovostni materiali, med katerimi si lahko vsak uporabnik izbere tistega, ki mu najbolj ustreza. Naslednja izbira se veže tudi na izbrani tip stekla ter na vrsto in dimenzije profilov.

 

Tudi način odpiranja določa, koliko stane panoramska stena

Praktično odpiranje je faktor, ki je ključnega pomena za funkcionalnost panoramske stene. Možnosti odpiranja pa je več: lahko je to panoramska drsna stena, ki se odpira z drsnim sistemom poljubnih dimenzij, lahko je to dvižno drsna panoramska stena, ki omogoča dva načina odpiranja – dvižno in drsno, kar je še posebno primerno za večje dimenzije panoramskih sten, tretja možnost pa je panoramska stena harmonika, pri kateri gre za zložljivo, harmonika izvedbo, ki omogoča različne kombinacije odpiranja enega ali več kril, enosmerno ali dvosmerno, ter druge možnosti, od katerih bo v končni fazi odvisno koliko stane panoramska stena.

 

Vas zanima, koliko stane panoramska stena za vaš dom?

V želji, da bi se tudi vi vsak dan razveselili čudovitega razgleda, kot ga lahko omogoča le  panoramska stena, cena postane ključno vprašanje, ki si ga zastavljate. Torej, koliko stane panoramska stena? Kakšne so prednosti, ki upravičijo investicijo? Katero vrsto oziroma izvedbo bi si izbrali? Po odgovore na zastavljena vprašanja vas vabimo v podjetje Kli Logatec! V naši bogati ponudbi vam je na voljo tudi panoramska stena. Cena je konkurenčna, kakovost in funkcionalnost sta odlični. Investicija se vam zagotovo izplača, saj se vam obrestuje v kakovosti bivanja.

 

Kli Logatec: okna, vrata ali panoramska stena, cena stavbnega pohištva je ugodna

Na naši spletni strani si oglejte, kaj vse vam nudimo v našem bogatem prodajnem programu: okna, vrata, senčila, stekla, dodatke, fasade in panoramske stene! Cena našega stavbnega pohištva je dostopna, za vas pa redno pripravljamo tudi akcijske ponudbe, popuste in druge ugodnosti, s katerimi vam lahko pomagamo zniževati  stroške investicije!

panoramska stena cenakoliko stane panoramska stena