Paneli za fasado
Paneli za fasade

Paneli

Paneli za fasadoPodjetje Metrapan, ki deluje pod Mental IS d.o.o. ima 37-letno tradicijo prodaje panelov za fasade in strehe ter je eno od vodilnih slovenskih podjetij na področju barvnih kovin. Poleg panelov zagotavljamo celovito in specializirano ponudbo streh, krovsko kleparskih izdelkov in pritrdilnega materiala ter nosilne trapezne pločevine. Zagotavljamo kvalitetne in strokovne storitve na področju panelov, obenem pa smo prepričani, da bo naša obsežna ponudba zidnih fasadnih panelov z različnimi detajli in fasadnimi obrobami prepričala še tako zahtevne stranke. Naše poslanstvo je skrbeti za dobro delovno okolje ter zadovoljstvo zaposlenih in njihove ustvarjalnosti saj bodo le tako lahko s svojimi izkušnjami in znanjem pomagali strankam pri njihovi sanjski hiši. Dovolite nam, da vam pomagamo in prepričani smo, da boste z našim delom in paneli izjemno zadovoljni.

Paneli – velika izbira in različne izolativne plasti

V našem podjetju nudimo pestro izbiro panelov, ki so na voljo v različnih materialih in z različnimi izolativnimi plastmi. Najbolj prodajan panel je vsekakor Metrapan line, ki je samonosilni ploščati fasadni panel, ki je posebej zasnovan za mobilne stene, hladilne prostore in drseča vrata. Je idealna komponenta za projekte, ki zahtevajo lahke, močne in izolativne materiale ter zagotavlja eleganten, preprost in raven videz. Isorighe panel je samonosilna streha s kovinskimi ploščami, izolirana s poliuretansko peno in spojem s peresom in utorom, nudimo pa več različnih tipov profilov. Isoparfire je panel za fasade, ki je odporen proti ognju in izdelan iz izolativne plasti iz mineralnih vlaken in dveh podpor iz vnaprej pobarvanega galvaniziranega jekla, medtem ko je Iscoclass samonosilni panel iz pocinkane pločevine izolirane s poliuretansko peno. Poleg naštetih panelov za fasade imamo v ponudbi tudi druge panele za fasade z detajli in fasadnimi obrobami.

Paneli za fasado po ugodni ceni v podjetju Metrapan

Fasadni paneliVerjetno si tudi vi želite imeti lep zunanji videz vaše hiše, obenem pa dobro izolacijo in odpornost proti zunanjim dejavnikom. Paneli za fasado podjetja Metrapan so prava rešitev za vas, saj so narejeni iz kvalitetnih izolativnih materialov, odporni proti različnim zunanjim dejavnikom, obenem pa poudarijo lep zunanji videz vaše hiše. Če k vsemu naštetemu dodamo še ugodno ceno panelov za fasado, dileme ni – naše podjetje je pravi naslov za nakup panelov za fasado. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali obiščite osebno. Zagotavljamo vam, da boste z našimi zidnimi fasadnimi paneli in delom izjemno zadovoljni.