Delovna oprema

Paletni regali za skladiščenje paletnega blaga

Paletni regali so močni in robustni regali za skladiščenje paletnega blaga, kjer se uporabljajo čelni in regalni viličarji. Montažni paletni regali so namenjeni za ekonomično in optimalno izkoriščanje prostorov. Kovinski skladiščni paletni regali zaradi svoje montažne izvedbe omogočajo svobodno sestavo končnih in centralnih regalnih enot. Naši paletni regali so namenjeni večjim obremenitvam. Za povpraševanje po paletnih regalih (dimenzije so lahko različne) lahko na naši spletni strani najdete poseben obrazec, ki ga izpolnite in nam ga pošljete, dosegljivi pa smo tudi po telefonu in preko elektronske pošte. Če želite biti obveščeni o vseh naših novostih, se lahko prijavite na e-novice, ki jih boste prejemali na svoj elektronski naslov.

paletni-regal2

 

Skladiščni paletni regali za izkoristek prostora

Okvir vseh paletnih regalov sestavljajo jekleni stebri T prereza in z režami na razdalji 50/75mm. Debelina okvirja se izbira glede na zahtevano nosilnost. Stebri so med seboj povezani s prečnimi in diagonalnimi palicami, ki so na vertikalni stranici pritrjene z jeklenimi vijaki. Vezni nosilci nosijo police paletnih regalov in so izdelani iz perofiliranega jekla po standardu za nosilne konstrukcije. Ti so različnih profilov (pravokotnega prereza, cevasti, dodatno ojačani…) in so na koncih pritrjeni z jeklenimi spojkami. Police paletnih regalov – dimenzije so različne –  sestavlja serija manjših vložkov različnih širin in debelin

 

skaldiščni paletni regali

Skladiščni paletni regali za večje obremenitve

K paletnim regalom vsekakor spada tudi nekaj dodatne opreme: različni razdelilci, nosilci za različne posode, zaščita pred udarci, zaščitne mreže, nosilci za palete, preglednice s kazalniki maksimalne nosilnosti. Naši skladiščni paletni regali so uporabni v industrijskem sektorju in skladiščnem sektorju. So odlična rešitev za skladišča z širokim naborom različnih izdelkov. Omogočajo 100 % neposreden in enostaven dostop do palet in zelo hiter obrat zaloge. Enostavna nastavitev razmika med nosilci palet nam omogoča fleksibilno odlaganje palet različnih dimenzij. Sistem je zelo prilagodljiv in ponuja širok nabor izbir in komponent za različne obremenitve.