jogi za otroke
Vzmetnice

Otroški jogi po meri | kakovosten jogi za otroke za otroško posteljo

Otroški jogi mora biti izbran še posebej previdno, saj ima prav v prvih letih življenja kvaliteta spanca izjemno pomemben vpliv na otrokov razvoj. Spanec – posredno pa tudi jogi za otroško posteljo – med drugim vpliva na otrokovo rast in učne sposobnosti. Ko se odločate, kateri otroški jogi bi bil najprimernejši, cena vsekakor ne sme biti glavni dejavnik pri končni izbiri. To pa seveda še ne pomeni, da so najboljši otroški jogiji tudi najdražji. V slovenskem družinskem podjetju CNB, Britof že vrsto let dokazujemo, da sta vrhunska kvaliteta in dostopna cena povsem združljivi, kar velja tako v primeru, da vas zanima otroški jogi, kot za vse, ki iščete večje vzmetnice (dimenzije za posteljo, namenjeno odraslim, tudi za zakonsko posteljo). Preverite našo ponudbo in se prepričajte, da je naše razmerje med kakovostjo in ceno resnično izjemno ugodno.Đ

jogi za otrokeotroški jogi

 

Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate otroški jogi?

Jogi za otroke mora biti najprej primerne velikosti. Premajhen jogi lahko namreč otroku onemogoča kvaliteten počitek in povzroči bolečine v različnih delih telesa. Poleg tega mora biti otroški jogi primerne trdote. Ker je vsak otrok nekoliko drugačen, mora biti tudi jogi za otroško posteljo izbran v skladu z otrokovimi posebnostmi. Ena najpomembnejših odlik našega podjetja je ta, da svojim strankam nudimo tudi osebno svetovanje, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč, če niste povsem prepričani, kateri jogi za otroke bi bil najboljši za vašega malčka. Pomagali vam bomo tudi pri izbiri ustreznega materiala, pri čemer bomo upoštevali tudi morebitne otrokove alergije, ki zahtevajo še posebno previdnost pri izbiri. Na nas se lahko obrnete tako v primeru, da iščete kakovosten jogi za otroški posteljico, kot takrat, ko izbirate jogi za večje otroke oziroma najstnike. Prisluhnili bomo vsem vašim željam in zahtevam ter poiskali najboljšo rešitev za vas, seveda pa bomo jogi na koncu tudi izdelali.

 

Cenovno ugoden jogi za otroke različnih dimenzij

Naši otroški jogiji in jogiji za odrasle so na voljo pod dvema registriranima blagovnima znamkama, in sicer Bios ter Spalni studio. Njihovo kakovost dokazujejo pridobljeni certifikati (blagovna znamka Bios je med drugim prejela tudi certifikat kakovosti Biotehniške fakultete v Ljubljani), izjemno veliko pa nam pomenijo tudi pozitivne izkušnje zadovoljnih kupcev. Vsaka jogi vzmetnica – naj bo to otroški jogi ali jogi za odrasle – je izdelana skrbno in premišljeno. Nudimo vam veliko izbiro dimenzij, od najmanjših (jogi za otroško posteljico) do največjih, pri čemer lahko tako jogi za otroke kot za odrasle izdelamo tudi po meri, glede na vaše konkretne potrebe.