otroške vzmetnice
Postelje Vzmetnice

Otroške vzmetnice

Otroške vzmetnice za otroške posteljice: dimenzije 120 x 60 ali po naročilu

otroške vzmetniceV Spalnem studiu boste poleg vzmetnic standardnih dimenzij našli tudi otroške vzmetnice (120 x 60) oziroma vzmetnice za otroške posteljice. Tudi vse otroške posteljice nimajo standardnih dimenzij, zato lahko pri nas dobite otroške vzmetnice po naročilu. Vzmetnica po naročilu se bo popolnoma prilegala otroški posteljici. V Spalnem studiu se zavedamo pomena dobrega spanca za zdravje ljudi, še posebno otrok. Zato je še posebno pomembno, na kakšni vzmetnici spi dojenček ali otrok. Niso vse vzmetnice primerne za otroke, pri nas pa boste zagotovo dobili takšno, ki bo primerna za vašega otroka. Privoščite svojemu otroku miren in udoben spanec na primerni otroški vzmetnici.

Kakšna vzmetnica je primerna za otroke?

Zdravo spanje je povezano z našim boljšim počutjem. Tudi sami veste, da se le ustrezno spočiti lahko posvečate vsakodnevnim obveznostim. In pri otroku je dober spanec še bolj pomemben. Tu pa igra pomembno vlogo prav otroška vzmetnica. Vzmetnica za otroško posteljico mora otroku omogočati ustrezen počitek, saj otroci, še posebno dojenčki, v posteljici preživijo zelo veliko časa. Skrbno je treba razmisliti, katera vzmetnica bo primerna za vašega otroka. Otroške vzmetnice ne smejo biti preveč mehke in ravne. Morajo zagotavljati popolno oporo otroškemu telesu. Pomembno je tudi, kakšne dimenzije je vzmetnica za otroško posteljico. Otroška vzmetnica mora namreč popolnoma ustrezati velikosti posteljice. Standardne dimenzije so 60 x 120, vendar boste pri nas dobili tudi druge dimenzije po naročilu. Pomembno pri otroških vzmetnicah je tudi, da je narejena iz pralnega materiala, saj vemo, da je otroške vzmetnice potrebno večkrat čistiti. Poleg tega mora biti vzmetnica za otroke zračna. Priporočamo pa tudi žepkasto vzmetenje otroške vzmetnice.

Privoščite svojemu otroku najboljšo otroško vzmetnico

vzmetnice za otroške posteljiceKer za svoje otroke želimo le najboljše, mu moramo privoščiti primerno vzmetnico za otroško posteljico. In tukaj nastopimo mi. V Spalnem studiu boste dobili najbolj kvalitetne in cenovno ugodne otroške vzmetnice. Če iščete dimenzije vzmetnice, ki je nimamo na zalogi, vam jo brez težav naredimo po naročilu. In še nasvet: kadar kupujete otroške vzmetnice, imejte v mislih, da se otrok razvija in raste ter da za zdrav razvoj potrebuje primerno oporo in udobje, ki mu jo lahko da le kakovostna otroška vzmetnica. Spočit in naspan otrok bo vesel in razigran, vaše noči pa bodo bolj mirne, saj bo otrok na dobri otroški vzmetnici spal »kot dojenček«.