Postelje

Otroške postelje

Otroške postelje – za kakovosten spanec

Otroške postelje in odejeV podjetju Postelja skrbimo s kakovostnim otroškim pohištvenim programom, izdelanim po meri in naročilu (načrtu, skici, opisu risanih ali filmskih junakov ter ostalih zamisli in idej, ki bi naj krasile otroško posteljo), za zdrav, miren in kakovosten otroški spanec. Pri nas si lahko izberete otroške postelje glede na standardne dimenzije za malčke, otroke in najstnike, po meri in različne barve. Vse otroške postelje so izdelane iz kakovostnega smrekovega in bukovega lesa. Les, ki ga uporabljamo za izdelavo postelj je masiven, naraven trer zdravju in okoljo prijazen. Pri večini postelj je možno tudi prilagajanje višine, kar omogoča lažje jutranje vstajanje.Vse naše postelje pa odlikuje kakovost, trdnost in obstojnost, kar je še posebej izstopajoča prednost pri morebitnih selitvah.

Poleg otroških postelj si lahko pri nas zagotovite tudi otroško zibko Klemen, ki je izdelana iz 100% bukovega lesa. Postelja je izdelana tako, da je na vsaki strani otroške postelje vgrajeno prozorno pleksi steklo, ki omogoča, da otroka vidite, namesto, da bi se morali priplaziti vse do zibke, da bi lahko preverili ali otrok spi in ga, zaradi tega morda tudi zbudili. Zibka oziroma posteljica je obešena na posebne tekstilne nosilce, ki ob premikanju otroka zanihajo. Takšen način zibanja, otroka pomiri, zamoti in uspava. Zagotovite si svojo kakovostno posteljo in se zbujajte v spočito in zadovoljno jutro.

Otroška odeja – za miren spanec

Za dober in kvaliteten spanec vašega otroka sta, poleg ležišča, pomembna še prava odeja in otroški vzglavnik. Prešita odeja Kekec je nedvomno prava izbira za vašega otroka, saj vam je pri nas na voljo zimska (500 g/m^2) letna (1000 g/m^2) ali zimsko-letna izvedba. Izbira Kekec odeje je prava izbira, saj je izdelana iz prvovrstnih, visokokakovostnih materialov, ki so nežno do otroške kože. Zimska in letna izvedba pa poskrbita, da otroku ne bo nikoli prevroče ali prehladno. Otroška odeja je polnjena s stoodstotno BIO jezersko-solčavsko volno in prešita s stoodstotno gosto tkanim BIO bombažem. Čiščenje odeje je zelo enostavno, saj jo po potrebi učistimo, kot očistimo oblazinjeno pohištvo.

Otroška posteljnina – varna antialergijska zaščita

Pregrinjalo za postelje iz naše ponudbe je zagotovo najboljša odločitev oziroma naložba za vašega otroka, na področju kakovostnega spanca. Vse naše odeje in pregrinjala so izdelana iz naravnih, zračnih in kakovostnih materialov. Otroška posteljnina iz našega programa poleg udobja, deluje tudi kot antialergijska zaščita, ki vašega otroka med spanjem varuje pred alergijami, katerih povzročitelj je pogosto ravno hišni prah.

Skrbno izbrana otroška posteljnina je ravno tako pomembna za dober spanec, kakor izbira ležišča, jogija, in vzglavnika. Pri nas vam je na voljo naslednja otroška posteljnina iz kakovostnih materialov po ugodnih cenah:

  • nadvložki
  • odeje
  • pregrinjala