Postelje

Otroške postelje – kvaliteta se skriva v materialih

Kvaliteta naše otroške postelje podjetja Slovenska postelja se skriva v kakovostnih materialih, saj so vse naše otroške postelje narejene iz masivnega lesa. Tako vam, kljub morebitnim selitvam v nov dom ne bo treba več kupovati nove otroške potelje. Les, ki ga uporabljamo za izdelavo otroške postelje je okolju in zdravju prijazen, prav tako pa ga je mogoče reciklirati. Otroško posteljo vam lahko glede na vašo željo tudi lakiramo ali oljimo. Prav tako pri izdelavi otroške postelje uporabljamo še močno kovinsko ogrodje. Mi si želimo, da bi tudi vaši otroci spali v kvalitetnih in udobnih otroških posteljah.

Otroške posteljeOtroške postelje – v zavetju risanih junakov

Otroške postelje našega podjetja Slovenska postelja izdelujemo iz masivnega bukovega ali  smrekovega lesa, lahko pa se odločite za tapecirane postelje. Otroške postelje iz masivnega lesa z visoko življenjsko dobo pa vam lahko izdelamo na vašo željo in opis tudi po naročilu. Tako bodo odslej vaši otroci lahko uživali v otroških posteljah s podobami in oblikami pravljični junakov. Saj bodo imeli unikatne otroške postelje iz zdravju in okolju prijaznih materialov. Vse otroške postelje z močnim kovinskim okovjem ali pa celotno spalnico vam izdelamo glede na željeno dimenzjo, barvo in obliko. Vse postelje za otroke ali pa spalnice lakiramo ali oljimo tako, da je struktura lesa še vedno vidna. Zaradi kakovostnih materialov, tudi morebitne selitve ne bodo več težava.

Otroška posteljnina – za še boljši spanec

Za dober otroški spanec pa sta pomembna tudi pisana in kvalitetna otroška posteljnina in otroška odeja, otroški vzglavnik in pregrinjalo za posteljo, vse to pa lahko dobite pri nas! Ker se zavedamo kako pomeben je za otroka kvaliteten spanec, smo vam pri nas pripravili pestro izbiro otroške posteljnine, in sicer: nadvložkov, odeje in pregrinjal za posteljo iz kakovstnih materialov. Namreč otrok se v naši posteljnini in odeji ponoči ne bo odkrival, saj ta diha skupaj z otroško kožo.