3D izris kuhinje
Kuhinja

3D izris kuhinje za najuporabnejšo postavitev v prostoru in udobje

3D izris kuhinje je priljubljen in praktičen del procesa izdelave kuhinje po meri. Podjetje GA+ Kuhinje nudi brezplačni svetovanje in 3D izris kuhinje. Za prenovo kuhinje njihovi strokovnjaki sprojektirajo kuhinjo po željah stranke in zahtevah vgradnega prostora. Izdelava kuhinje po meri je izvedena, da bi bila končna razporeditev prostora čim bolj pregledna, praktična in uporabna za stranko. GA+ Kuhinje stremijo k ponudbi kakovostnih in zanesljivih prodajnih elementom, ki nudijo dolgo življenjsko dobo. Za svoje kupce podjetje organizira brezplačno dostavo in zagotavlja tudi do 5-letno garancijo. Projektiranje kuhinje je opravljeno, da obstoječe eksponate idealno prilagodi bivališču uporabnika.

Kakovostno projektiranje kuhinje prinese najboljše rezultate

3D izris kuhinje pri strokovnjakih podjetja GA+ Kuhinje ni obvezujoč. V primeru, da bi se stranka ne odločila za nakup, so vsi njeni osebni podatki trajno izbrisani. Prijava je mogoča prek spleta, po želji pa je svetovanje po zaključenem izrisu opravljeno na domu stranke. GA+ Kuhinje prav tako na prošnjo stranke opravlja brezplačne meritve prostora pred pričetkom projektiranja kuhinje. Vestno izpeljane meritve in natančni rezultati zagotovijo, da je izris verodostojen in popolnoma točen.

Projektiranje kuhinje pred pričetkom kupnega procesa in naročilom omogoča pripravo okvirne cene projekta. Cena se razlikuje odvisno od vrste dela, ki si ga stranka želi opravljenega, vrste materiala in znamke ter modela kuhinje. Po želji je mogoče spreminjati kuhinjske aparate in zaključne dodatke na pohištnih elementih, kot so kljuke, zastekljene površine in različne posebnosti pri vgradnji. 3D izris kuhinje upošteva arhitekturo prostora – postavitev oken, morebitna vrata ali kuhinjski otok. Končna izdelava kuhinje po meri poteka hitro in profesionalno.

3D izris kuhinje

Izdelava kuhinje po meri za želje in potrebe vsakega posameznika

Nova kuhinja mora ustrezati osebnemu okusu stranke ter izpolnjevati vse nujne zahteve pravilne vgradnje. Praktičnost prostora in kuhinjske opreme je ključnega pomena. Pri majhnih kuhinjah je potrebno o razporeditvi elementov predhodno posebej razmisliti. Prehodnost prostora je nujna za funkcionalnost in udobno vzdušje. Pri iskanju shranjevalnega prostora je potrebno biti domiseln in kar najbolje izkoristiti prostor, ki je na voljo. Niz visečih omaric je lahko odličen tako za shranjevanje kot za vsakodnevno uporabo. Same elemente in aparate je mogoče prilagoditi na velikost strankine kuhinje. Izbirati je mogoče med priznanimi znamkami in si zagotoviti najugodnejšo ponudbo. Po želji se je mogoče dogovoriti za dodatne elemente, ki obogatijo izgled ali uporabnost kuhinje. Priljubljena izbira so osvetljava ter različni lepotilni elementi. Z izdelavo kuhinje po meri se prostor čim bolje izkoristi – naročenih je toliko predalov, omaric ali vgradnih elementov kolikor jih uporabnik potrebuje.

Na spletni strani je mogoče vedno najti ugodne ponudbe, zaključni znesek pa bo odvisen od obsega prenove. Opraviti je mogoče delne ali popolne prenove. V ponudbi GA+ so na voljo zanesljivi eksponati, med katerimi je mogoče najti in izbrati uporabniku primerno razmerje med kakovostjo in ceno. Ker je kuhinja za vsak dom izjemno pomembna, se je vredno pri prenovi odločiti za kakovostno in učinkovito opremo, ki bo več let nemoteno delovala in zagotavljajo udobno, prijetno atmosfero v prostoru.

Kvalitetne majhne kuhinje z visoko funkcionalnostjo razporeditve

Za manjši prostor so idealne t.i. enovrstne kuhinje, ki zasedejo najmanj prostora. Kljub temu nudijo stranki vse nujno opremo in aparate za brezskrbno in učinkovito uporabo kuhinje. Vgradnja je enostavna, postavitev elementov pa pregledna in praktična. 3D izris kuhinje je odličen za majhne prostore in prostore, ki bi bili nepravilne oblike ali bi vsebovali arhitekturno zanimive dodatne elemente. Za majhne kuhinje strokovnjaki za oblikovanje prostora svetujejo izbiro svetlejših barv in odsevnih ali steklenih površin, ki ustvarijo iluzijo, da je prostor večji kot je realno. Kuhinjski pult in barva elementov ter kuhinjske obloge naj se tem bolj usklajujejo. Kuhinjski otok je lahko izjemno privlačen dodatek v prostoru, vendar je v majhnih, ozkih prostorih v večini primerih le v napoto. Nazadnje profesionalni oblikovalci svetujejo, da je za majhen prostor najučinkovitejša preprostost. Preštevilni lepotni okraski, spominčki ali drugi ne-nujni elementi prostor le po nepotrebnem zapolnijo in ustvarijo občutek stisnjenosti in neurejenosti.

Prenova kuhinje za večje udobje in učinkovitost kuhinjske opreme

Podjetje GA+ Kuhinje je v Sloveniji vodilno v prodaji kuhinj in kuhinjske opreme. V svoji ponudbi nudijo raznovrstno izbiro prodajnih eksponatov. Najti je mogoče različne oblikovne stile, velikosti in oblike, material in barvne kombinacije. Pri prenovi kuhinje si je vredno v njihovih prodajnih salonih ogledati eksponate v živo ter se nato odločiti za pripravo 3D izrisa bodoče kuhinje. Izris je natančen in pregleden – strankam olajša predstavo o končnem izgledu izbranih elementov v prostoru. Strokovno projektiranje kuhinje vsebuje 3D izris v širino, globino in višino ter stranki omogoča vpogled v realni izgled in funkcionalnost prostora, kot so si ga zamislili. Ob boljši predstavi se je lažje odločiti za spremembo elementov ali popravo izgleda določene opreme. Stranka ima prosto roko pri izbiri in kombinaciji med različnimi pohištvenimi elementi in kuhinjskimi aparati. Prenovo kuhinje uporabniki povprečno opravijo le na vsako drugo desetletje. Odločitev je zato lahko izjemno stresna in po potrebi prodajni strokovnjaki pri GA+ Kuhinje z veseljem nudijo tudi svojo pomoč in izkušnje.