Kopalniška oprema

Omarice za kopalnico za vse okuse

Oprema za kopalnicoOprema in omarice za kopalnico so samo del ponudbe podjetja Kersan, kjer so vam na voljo med drugim tudi keramične ploščice, sanitarna keramika in armature, hidromasažni sistemi in vse ostalo, kar potrebujete za kakovostno, praktično in lepo kopalnico. Vse kopalniško pohištvo in drugi izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, saj smo se odločili za sodelovanje z vrhunskimi izdelovalci in oblikovalci. Vseskozi sledimo trendom in zavedamo se, da so omarice za kopalnico del prostora, kjer sicer preživimo relativno malo časa, kljub temu pa mora biti ta lep in funkcionalen.

Kopalniško pohištvo vrhunskih proizvajalcev

Omarice za kopalnicoV podjetju Kersan že od vsega začetka stremimo k temu, da svojim strankam ponudimo omarice in opremo za kopalnico in druge izdelke, ki so izjemne kakovosti. Sodelujemo s proizvajalcema Arbi in Kolpa San, ki sta s svojimi izdelki v svetovnem in evropskem vrhu. Pri izbiri vam bodo pomagali naši strokovnjaki, ki so podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami, znajo praktično in estetsko opremiti vsak prostor, ne glede na njegovo velikost in obliko. V pomoč pri izbiri vam bo tudi 3D računalniški izris, ki omogoča spreminjanje barv, dodajanje in zamenjavo posameznih elementov, omarice za kopalnico pa lahko postavite praktično kamor koli prostor dopušča.

Omarice za veliko ali majhno kopalnico

Ker so kopalnice izjemno raznolike, se tudi pohištvo prilagaja potrebam kupcev. Omarice in oprema za kopalnico so na voljo v obliki sestavljivega programa, kar pomeni, da boste lahko kopalniško pohištvo popolnoma prilagodili svojim željam. Če med elementi različnih širin (od 16 do 140 cm) zase kljub temu ne boste našli primerne kombinacije, imamo na voljo tudi omarice za kopalnice, izdelane po meri. Pohištvo, ki ga najdete v naši ponudbi, sega od povsem klasičnega do popolnoma modernega, na voljo je v umirjenih in nevtralnih barvah in v živahnih ter drznejših tonih, pa tudi za tiste, ki imate raje rustikalen videz, se bo našlo veliko izdelkov.