garderobne omare po meri
Garderobne omare Vgradne omare

Omara po meri bo rešila vsak prostorski problem

Omara po meri je danes  nepogrešljiv del skoraj vsakega stanovanja, saj nam pomaga rešiti marsikateri prostorski problem. Enako lahko trdimo tudi za garderobne omare po meri ter za vgradne omare po meri in za vgradne garderobne omare po meri. Z Alplesovo omaro po meri boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam. Z njo boste dosegli popoln izkoristek prostora tudi, kadar je ta zahtevno oblikovan. Vgradne omare ali samo drsna vrata, denimo, pomagajo skriti nepravilnosti v prostoru ter so odlična rešitev za prehod med prostori.

Omara po meri za vsak prostor in okus

Pri izdelavi po omare po meri in garderobnih omar po meri praktično ni omejitve. Omara po meri oziroma garderobne omare po meri lahko segajo od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa so tudi krajše in se zaključijo z okrasno stranico oziroma nižje od stropa in se zaključijo s pokrivno ploščo. Izbirati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Pri obeh tipih vrat je na voljo veliko različnih materialov in barv, od lesnih in barvnih dekorjev ter dekorjev v visokem sijaju, do lakiranih izvedb, barvnih stekel in ogledala. Lahko se odločite tudi za kotno vgradno omaro ali pa omaro v poševni mansardi. Najbrž je odveč poudarjati, da je možnosti za oblikovanje lastne omare po meri ali garderobnih omar po meri praktično toliko, kot je okusov oziroma proporcev vašega stanovanja.

Omare po meri izdelava

Garderobne omare po meri, ki se skladajo z ostalim pohištvom

Prednost vsake Alplesova omare po meri je skladnost z ostalim Alplesovim pohištvom. Ker so pri omarah in vgradnih omarah na voljo tudi barve ostalih programov, te lahko kombiniramo  s programi spalnic, dnevnih sob, otroških sob… Na ta način je mogoče opremiti celoten prostor z enakim pohištvom. Preverite torej cenik Alplesovih vgradnih omar po meri in se odločite za svojo najljubšo še danes.

omara po meri