oljenje parketa
Parket

Oljenje parketa

oljenje parketaOljenje parketa je v današnjem času, ko je ljudem vse pomembnejše, da živijo v zdravem in naravnem okolju, vse bolj priljubljeno. Oljenje parketa omogoča zaščito parketa na povsem naraven način brez uporabe umetnih in pogosto strupenih ter smrdljivih lakov. Zato se za oljenje parketa odločajo tisti, ki želijo le najboljše. Postopek oljenja parketa v našem podjetju izvajamo v skladu z najvišjimi standardi na tem področju. Ne glede na to, ali gre za popravilo oljenega parketa, obnovo oljenega parketa ali pa za oljenje parketa na novo, ne iščemo bližnjic in delo opravimo tako, kot se spodobi, kar pomeni, najboljše možno. Ob tem pa se seveda trudimo, da je kljub visoki kakovosti našega postopka obnove parketa naš cenik oljenja parketa ugoden.

Oljenje parketa je ekološko in človeku prijazno

oljenje parketa cenaVes tehnološki napredek, s katerim smo soočeni in bliskovite spremembe, s katerimi smo v modernem življenju soočeni skoraj vsakih nekaj let, so res izboljšale kvaliteto življenja na številnih področjih. Na drugi strani pa niso vse spremembe ugodne za človekovo telo oziroma njegovo zdravje. Tudi v gradbeništvu je tako, saj se pojavlja vse več materialov, ki stanovalcu niso tako zelo prijazni, čeprav mu omogočajo nizko ceno in relativno visoko stopnjo udobja. Zato je prav, da vsaj tam, kjer je to mogoče, uporabljamo postopke, ki so povsem neoporečni za človekovo zdravje. Oljenje parketa zagotovo sodi v to kategorijo. Postopek oljenja parketa pomeni, da parket zaščitimo na povsem naraven način.

Postopek oljenja parketa za vaše zdravo bivanje

Postopek oljenja parketa omogoča, da je parket kvalitetno zaščiten in da hkrati omogoča zdravo bivanje stanovalcem. Postopek oljenja parketa pomeni zaščito z naravnimi olji, ki so več kot odlična alternativa raznim lakom, ki so produkt kemične industrije. V našem podjetju izvajamo kvalitetno oljenje parketa, naš cenik oljenja parketa pa je tudi kar zelo ugoden. Izvajamo tudi visoko kakovostno obnova oljenega parketa oziroma popravilo oljenega parketa.