Ograje

Okna in vrata

Okna in vrata so ogledalo vsake hiše, ki morajo biti tudi kvalitetna. Okna in vrata predstavljajo točke na objektu, kjer so toplotne izgube največje, zato je nujno potrebno, da so dobro toplotno izolirana. Ker je dan danes v okolici vse več hrupa si želimo tudi, da so okna in vrata dobro protihrupno izolirana in nas bodo tako ščitila pred hrupom od zunaj.

Proti hrupu z najmodernejšimi materiali

Ljudje smo dan danes zelo občutljivi na hrup, ki ga je tudi vse več. Medtem ko spimo, so naša ušesa budna in poslušajo. V podjetju Medle se zavedamo, kako pomembna sta za vas tišina in mir v bivalnih prostorih. Zato izdelujemo protihrupna okna in vrata. Pri izdelavi protihrupnih oken uporabljamo najmodernejše materiale, ki zagotavljajo izjemno zvočno izolacijo, vaša ušesa pa se bodo tako zbudila spočita.

Okna in vrata
Okna in vrata

Tudi za vlome poskrbimo

Dan danes je žal tudi vse večja tudi nevarnost vlomov, ki postajajo vse bolj nasilni. Zato v podjetju Medle izdelujemo tudi protivlomna okna in vrata, ki vas bodo varovala pred vlomi in posegi v vaš dom.

Vhodna pvc vrata – estetskost in izolacija

Vhodna pvc vrata pa nimajo le naloge izgledati estetsko, pač pa morajo izpolnjevati tudi cel kup drugih pomembnih lastnosti. Vhodna pvc vrata bodo služila, kot odličen izolator in nam bodo tako pomagala varčevati z energijo. Delujejo zanesljivo in zagotavljajo zaščito pred mehanskimi in vremenskimi vplivi. Vhodna pvc vrata so stabilna, pohvalijo se lahko z dolgo življenjsko dobo ter atraktivno in moderno obliko.

 

Vas zanima več? – Obiščite nas!

vhodna pvc vrataVas zanima več? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi oken in vrat ter vhodnih pvc vrat, ki vam jih ponujamo pri nas. Odločite se lahko tudi za nakup alu garažnih vrat, ki vam bodo pomagala privarčevati na prostoru, saj se lamele navijajo v škatlo nad vrati, prostor pred in za vrati pa tako ostane prazen in ga lahko koristno uporabite.

Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer nas lahko povprašate tudi o izdelavi pvc oken in se hkrati prepričate o njihovi kakovosti. Ekipa prijaznih prodajalcev vam bo pomagala odgovoriti na vprašanja, ki se vam morebiti še zastavljajo in vam tako pomagala pri nakupu željenih oken in vrat, ki bodo primerna za vaš dom. Oglejte si tudi cenik pvc vhodnih vrat – navdušeni ne boste le nad kvaliteto vrat, pač pa tudi nad njihovo ceno.