Kamini Ogrevanje in hlajenje

Notranji kamini za prijetne zimske dneve in noči

Ob besedi kamni nam misli najprej uidejo k toplemu prasketanju ognja – bodisi v naravi oziroma na vrtu bodisi v dnevno sobi v hladnih zimskih dneh. Notranji odprti kamini so že tradicionalno povezani z domačnostjo in toplino domačega ognjišča, a že vrsto let so tudi del sodobnih, modernih hiš in stanovanj, ne le tradicionalno oziroma klasično oblikovanih. Sodobni notranji kamini so namreč lahko zelo različnih vrst in oblik: na drva, pelete, električni, lahko pa se odločite tudi za kaminske peči na drva ali pelete. Oblikovno so tako raznovrstni, da jih lahko popolnoma prilagodite svojemu domu, celo notranji kotni kamini so vam na voljo.

Notranji odprti kamini | Vrhunska tehnologija in prijetna toplina

Si predstavljate prijetno topel dom, katerem imate ves čas prijetno toplo? Večina izmed nas je ob tem verjetno pokimala. Kaj pa romantičen večer ob ognju kar v svoji dnevni sobi. Tu je večina najbrž zmajala z glavo, tisti, ki ste tudi ob tem vprašanju pokimali, pa dobro veste, o čem govorimo. Notranji kamini (samostoječi, kotni, stenski …) dodajo nekaj čarobnega prav vsakemu stanovanju ali hiši,. Nekaj. Čemur se niti nobena druga vrsta ogrevanja ne more niti približati. S kakovostnimi izdelki, ki jih imamo za vas v podjetju Eximma, boste postavili moderno ali klasično oblikovan kamin v svoj dom, obenem pa izkoristili vrhunsko tehnologijo ogrevanja, ki prinaša praktičnost in udobje.

Sodobni kotni notranji kamini

Notranji kotni kaminiNapredek tehnologije in sodobni trendi se poznajo tudi na področju ogrevanja s kaminom. Tudi tu so se pojavili sodobni notranji odprti kamini, ki se podajo v še tako moderno opremljeno dnevno sobo ali spalnico. Kamin lahko postavite tako rekoč kamor koli – celo v kot ali izbočen vogal, na primer ob prehodu iz dnevne sobe v kuhinjo ali pa na vogal stene, ki arhitekturno dopolnjuje podobo stanovanja. Z vrhunskimi izdelki različnih proizvajalcev naj bo kamin estetski in praktičen dodatek vašega doma.

Več informacij lahko najdete na naši spletni strani!