Ograje

Notranja izolacija

notranja izolacija hišeNotranja izolacija ni pravilo. Zanjo se namreč odločimo le v izjemnih primerih, saj je bistvenega pomena zunanja izolacija. Kadar pa govorimo o notranji izolaciji, imamo v mislih predvsem toplotno in pa zvočno izolacijo. Izvedemo ju predvsem takrat, kadar moramo v prostoru vzdrževati stalno temperaturo, kot denimo v hladilnicah. Pogosto se zanjo odločimo tudi takrat, kadar v določenem prostoru preživimo le del dneva, vendar pa v objektu akumulirane toplote ne moremo uporabiti. Notranja izolacija hiše se izvede tudi v primeru, da izolacije ne moremo ali ne smemo narediti iz zunanje strani, vendar pa so ti primeri le redki. V podjetju FIBRAN poudarjamo pomen zunanje izolacije objektov, kljub temu pa nas lahko povprašate tudi o notranji izolaciji stene, saj vam bomo z veseljem odgovorili na zastavljena vprašanja. Pri notranji izolaciji hiše ne smemo pozabiti tudi na strop, saj se lahko zgodi, da izolacija sten ne bo zadostovala in ne bo odpravila morebitnih težav, zaradi katerih smo se odločili za izvedbo izolacije.

Notranja izolacija hiše mora biti dobro načrtovana

Notranja izolacija steneNotranja izolacija hiše mora biti (tako kot tudi zunanja izolacija) dobro načrtovana in izvedena s strani strokovnjakov, ki vedo, kaj delajo in bodo svoje delo opravili profesionalno. Slabo narejena izolacija povzroči nastanek mnogih težav, ki lahko povzročijo veliko škodo in dodatne stroške, zato je bolje vložiti več denarja v dobro izolacijo, kot kasneje plačevati za lastne napake pri odločanju. O notranji izolaciji nam lahko ogromno povedo strokovnjaki v podjetju FIBRAN, ki so podkovani s strokovnim znanjem in mnogimi izkušnjami, pridobljenimi v večletnem poslovanju. Notranja zvočna izolacija sten postaja vse bolj priljubljena, predvsem v stanovanjskih hišah s tankimi stenami.

Notranja izolacija z velikim prihrankom

Notranja izolacija lahko predstavlja velik finančni zalogaj, a v primerjavi s stroški, ki jih lahko povzroči slabo narejena izolacija, gre za majhen denarni znesek. Poleg tega pa vam v podjetju FIBRAN nudimo ugodno ceno notranje izolacije sten. Odločite se za kvalitetno izdelano notranjo izolacijo in se tako izognite nepotrebnim dodatnim stroškom.