Vrata

Notranja drsna vrata, steklena popestritev vašega doma

Notranja drsna vrata lahko v trenutku spremenijo podobo vašega doma. Seveda to dosežejo tudi običajna vrata, ki so prav tako na voljo v mnogih različnih izvedbah in materialih, a se vseeno niti v funkcionalnosti niti v estetiki ne morejo kosati z drsnimi različicami. Premislite torej, ali bi lahko tudi v svoje stanovanje vgradili drsna vrata – steklena popestritev se odlično izkaže v praktično vsakem prostoru!

notranja-drsna-vrata

Drsna vrata: steklena, lesena, kovinska ali drugačna

Pri stanovanjski opremi je vsekakor pomembno, da je ta na voljo točno taka, kot jo želimo. Prav zato vam nudimo notranja drsna vrata po meri, s katerimi ne morete zgrešiti. Svoja nova vrata lahko povsem prilagodite svojim estetskim preferencam, seveda pa pri tem upoštevajte tudi funkcionalnost, ki ne sme trpeti na račun lepe podobe.

Odločilni dejavnik, ki vpliva na podobo drsnih vrat, je seveda material. Poceni notranja drsna vrata so običajno izdelana iz iverke in furnirja, a na tem področju težko postavljamo splošne zaključke – lahko imajo namreč tudi steklena ali druga notranja drsna vrata ugodno ceno, odvisno še od drugih dejavnikov, prav tako lahko tudi lesena vrata predstavljajo znaten strošek. V vsakem primeru pa ponudba notranjih drsnih vrat po meri omogoča, da si lahko prav vsakdo zamisli vrata, ki bodo kot nalašč za določen prostor, morda pa bolj primerna celo steklena drsna stena. S tem ni težko ugoditi funkcionalnim potrebam in estetskim željam, pa tudi pri stroških je s tem nekaj manevrskega prostora. Gotovo pa velja, da ta element ne predstavlja posebej velike finančne investicije – zelo lahko je najti poceni notranja drsna vrata v pestri ponudbi, sploh če primerjamo cene s tistimi, ki smo jih vajeni pri drugih stanovanjskih elementih.

Notranja drsna vrata zagotavljajo prijetno bivanje

Čudovita podoba je le en razlog za izbiro drsnih vrat, drugi pomemben razlog pa je seveda funkcionalnost. Drsni mehanizem omogoča hitro in enostavno prehajanje med prostori, tako pa močno olajša življenje predvsem tam, kjer se pogosto hodi med prostori. S kombinacijo teh in drugih prednosti notranja drsna vrata ugodno vplivajo na počutje. Naj bodo drsna vrata steklena, lesena, kovinska ali drugačna, bodo svoje delo gotovo opravila z odliko, zadovoljstvo pa bo z leti uporabe le raslo. Seveda pa tak zaključek ni samoumeven – izbrati morate prava drsna vrata, pri čemer se gre zanašati na priznane proizvajalce in zanesljive prodajalce. V naši bogati ponudbi vam je na voljo optimalna rešitev za vaše želje, tako da vam je lepši in prijetnejši dom res na dosegu roke!

drsna-vrata-steklena