Katera toplotna črpalka je najboljša za ogrevanje
Toplotne črpalke

Najboljše toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje in sanitarno vodo

Najboljše toplotne črpalke zrak vodaNajboljše toplotne črpalka zrak voda lahko po ugodni ceni kupite v podjetju Orca Energija d. o. o. Ukvarjamo se s proizvodnjo toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Poleg tega pa vam ponujamo še zračne in vodne kamine na pelete, prezračevalne sisteme in klimatske naprave. Pri svojem delovanju smo usmerjeni v inovativnost, strokovnost in skrb za stranke. Naše poslanstvo je pripomoči k zniževanju stroškov ogrevanja in k izboljšanju kvalitete življenja. Odločitev za toplotno črpalko za ogrevanje je pametna odločitev, ki vam bo dolgoročno prinesla veliko koristi. Pred nakupom toplotne črpalke se marsikdo sprašuje, katera toplotna črpalka je najboljša za ogrevanje in za sanitarno vodo? Mi imamo odgovor: Orca toplotne črpalke so najboljše toplotne črpalke. Proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte, ki so v celoti proizvedeni v Sloveniji, in sicer iz najboljših materialov, ki so razpoložljivi na evropskem trgu. Naše najboljše toplotne črpalke (ogrevalne in tiste za sanitarno vodo) je prepoznalo že veliko kupcev po vsej Evropi. Če se odločite za nakup naše najboljše toplotne črpalke zrak voda, vam ponujamo celovito storitev oziroma izvedbo na ključ, kar pomeni, da vam bomo pri izbiri svetovali, katera toplotna črpalka je najboljša za vas, poskrbeli bomo za ustrezno montažo in redne servise. Obiščite nas in se sami prepričajte, da vam ponujamo le najboljše.

Toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje: izberite najboljše za vas

Naše najboljše toplotne črpalke za ogrevanje v svoji kakovosti in delovanju presegajo najstrožje evropske standarde. To dokazujejo tudi številni certifikati, ki smo jih prejeli. Glede na vaše želje in vaše potrebe, izberite najboljšo in najbolj primerno toplotno črpalko za ogrevanje vaših bivalnih prostorov. Če se odločite za najboljšo toplotno črpalko za ogrevanje, boste lahko z njeno pomočjo pripravili tudi toplo sanitarno vodo. Toplotne črpalke zrak voda kot glavni vir svojega delovanja izkoriščajo zrak, brezplačen in obnovljiv vir energije. Poraba električne energije je pri delovanju najboljše toplotne črpalke minimalna. Toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje niso samo najbolj enostavna izbira, so tudi najcenejša. Ker je zrak povsod okoli nas, lahko najboljšo toplotno črpalko zrak voda brez večjih dodanih stroškov namestimo v praktično katerikoli objekt. Ceno vaše investicije lahko še dodatno znižate, če izkoristite nepovratna sredstva Eko sklada. Vse informacije o tem in ostale informacije, ki jih potrebujete o toplotnih črpalkah, nam lahko posredujete preko spletnega obrazca ali pa nas obiščete na sedežu podjetja. Z veseljem vam bomo svetovali, katera toplotna črpalka je najboljša za ogrevanje vašega prostora.

Ponudba najboljših toplotnih črpalk za ogrevanje

Naša ponudba ogrevalnih toplotnih črpalk obsega naslednje najboljše toplotne črpalke:

  • Visokotemperaturne toplotne črpalke: primerne so za ogrevanje celotnega stanovanja z radiatorskim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Predstavljajo odlično rešitev za obnovo starejših in slabše izoliranih objektov.
  • Nizkotemperaturne toplotne črpalke so odlična rešitev za ogrevanje celotnega stanovanja s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Najboljše nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so primerne za novogradnje in dobro izolirane objekte.
  • Toplotne črpalke za velike objekte: ogrevalne toplotne črpalke je mogoče povezati v kaskade. Naše najboljše inovativne Mono/Single kaskade imajo same eno notranjo enoto z eno samo regulacijo, nanjo pa je mogoče priklopiti dve, tri ali štiri zunanje enote različnih grelnih moči. Z uporabo več zunanjih enot lahko dosežemo varčno centralno ogrevanje prostorov večjih površin, in sicer kar do 2.500 m2.

Če ne veste, katera toplotna črpalka je najboljša rešitev za ogrevanje vašega doma, nas kontaktirajte. Skupaj bomo našli rešitev za najboljšo rešitev vašega ogrevanja. Vse informacije o najboljših toplotnih črpalkah zrak voda so vam na voljo na naši spletni strani, še bolj pa bomo veseli vašega obiska, kjer vam bomo pri izbiri tudi strokovno svetovali.

Katera toplotna črpalka je najboljša za ogrevanjeNajboljše sanitarne toplotne črpalke po zelo ugodni ceni

Naše najboljše toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode vam omogočajo prihranke tudi več kot 60 % na leto, delujejo pa tudi do –10 °C temperature vstopnega zraka. Poleg tega pa lahko z njimi učinkovito ohlajamo drugi prostor. Naše najboljše toplotne črpalke za sanitarno vodo Orca Cookwex učinkovito nadomeščajo električni bojler ali kateri drugi manj varčen način ogrevanja sanitarne vode. Ker kot glavni vir za svoje delovanje uporabljajo zrak, se poraba električne energije lahko zmanjša tudi za 75 %. Najboljše toplotne črpalke za sanitarno vodo so izdelane tako, da jih lahko z veliko ekonomijo prostora postavimo v praktično vsak prostor. Najbolj ekonomična postavitev pa je takšna, ki hkrati s segrevanjem prostora omogoča tudi hlajenje sosednjega prostora, kamor izpiha zrak. Naša ponudba sanitarnih toplotnih črpalk obsega različne izvedbe z različno velikimi bojlerji, ki vam omogoča, da izberete optimalno toplotno črpalko glede na velikost vaše družino in ostale želje in potrebe.

Katera toplotna črpalka je najboljša izbira za vas?

Če še vedno ne veste, katera toplotna črpalka je najboljša rešitev za vas in ogrevanje vašega prostora, nas obiščite. Ne pozabite, naše najboljše toplotne črpalke zrak voda Orca Coolwex dosegajo tako visoka grelna števila, da so popolnoma primerljive z mnogo dražjimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo podtalnico ali zemljo.