najboljše toplotne črpalke
Ogrevanje in hlajenje Toplotne črpalke

Najboljše toplotne črpalke

Najboljše toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode, so, zaradi akcijskega popusta in možnosti subvencije v znesku 500€ pri proizvajalcu Orca Energija d.o.o., lahko tudi najboljše toplotne črpalke za sanitarno vodo.

Seznam najboljših in najcenejših toplotnih črpalk za ogrevanje v podjetju Orca Energija d.o.o.:

  • Orca toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode Wave 300 L,
  • Orca toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode Zeus 300 L,
  • Orca toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode Zeus 230 L in
  • Orca toplotna črpalka za sanitarno ogrevanje Zeus Plus 230 in 300 L.

Najboljše in najcenejše črpalke za sanitarno vodo Coolwex Zeus 230/300

najboljše toplotne črpalkeNajboljša toplotna črpalka je tista, ki ima najboljši prihranek sekundarne energije, enostavno montažo -njen nakup pa predstavlja najcenejšo ceno investicije. Istočasno je pomembno tudi njeno najboljše optimalno delovanje in napredna tehnologija, ki omogoča najboljši izkoristek primarnega – brezplačnega vira energije, saj to pomeni, da večino časa ne bo potrebovala dodatnega ogrevanja vode z sekundarnim virom energije: kurilno olje, zemeljski plin, utekočinjen naftni plin (unp), trda goriva, pelete oz elektriko.

Coolwex Zeus 230 ali 300 ima najboljšo možnost optimalnega delovanja z minimalnem dodatnim ogrevanjem z sekundarnim virom energije: kurilno olje, zemeljski plin, utekočinjen naftni plin (unp), pelete, trda goriva ali elektriko.

Najboljši TČ Coolwex Zeus 230 ali Zeus 300 definira najboljše grelno število v tej kategoriji (COP) 4,3, kar pomeni, da ustvari 4,3 KW toplotne energije na 1KW elektrike.

Toplotni črpalki Coolwex Zeus z 230 ali 300 litrskim bojlerjem in toplotnim prenosnikom, ki preprečuje nastajanje oblog, sta dve izmed najboljših opcij ogrevanja za sanitarno vodo, glede na preprostost in učinkovitost njunega delovanja.
Toplotni črpalki Coolwex Zeus 230 oz 300 sta najboljši in najcenejši ter izredno varčni TČ, v rangu energijskega razreda A, z zmožnostjo velikega prihranka pri porabi sekundarnega – v največjih primerih – plačljivega – vira ogrevanja.

najboljše toplotne črpalke za ogrevanje

Najboljše in najcenejše črpalke za sanitarno vodo slovenskega podjetja

Toplotni črpalki Coolwex Zeus 230 oz 300 sta najboljši toplotni črpalki za sanitarno vodo energijskega razreda A, slovenskega proizvajalca Orca Energija d.o.o., katerih poslanstvo je znižati stroške ogrevanja.

S svojim strokovnim delovanjem, inovativnostjo in izborom najboljših materialov na trgu se je proizvajalec Orca Energija d.o.o. približali kupcem v Evropi, predvsem v Avstriji, Španiji, Nemčiji, Italiji, na Portugalskem in Poljskem.

Orca Energija d.o.o., ima najboljšo mrežo monterjev in servisno službo toplotnih črpalk z izvedbo na ključ, ki se je zaradi odličnega poslovnega odnosa, razširila tudi v Avstrijo.

Vsi kupci toplotnih črpalk imajo možnost najboljšega servisiranja in vzdrževanja toplotnih črpalk, katerega proizvajalec zagotavlja v korist dolge življenjske dobe najboljših toplotnih črpalk.