Rolete

Nadokenske rolete

Nadokenske in zunanje rolete

Nadokenske rolete so izdelek, ki smo mu v Roletarstvu Medle posvetili izjemno veliko pozornosti, kar je očitno tudi iz njihove zasnove in videza. Oblika je patentno zaščitena, saj je plod naših lastnih dognanj in razmišljanj. Zasnovane so tako, da so jim lahko na željo stranke oziroma uporabnika dodani rolo komarniki, lahko pa tudi ne. PVC rolete tudi niso edina možnost. Nadokenske rolete so vam na voljo tudi z aluminijastimi lamelami, ki so napolnjene s poliuretansko peno. Medtem ko so zunanje rolete vidne in spremenijo videz fasade oziroma celotne stavbe, z nadokenskimi ni tako. ALU ali PVC rolete lahko naročite v različnih izvedbah, odvisno od vašega okusa in želja.

Nadokenske rolete v podjetju Roletarstvo Medle

Naše ‘skrite’ rolete so vam na voljo v treh različicah, in sicer:

  • Multi-Rollbox
  • INLINE 225 in
  • Roka Top 2

Prve so na voljo kor ALU ali PVC rolete z nadokensko omarico. Vgradijo se lahko vidno (zunanje rolete) ali nevidno (podometno). Njihova velikost je 200 x 230 cm. Imajo visoko izolativnost in močnejšo konstrukcijo. Primerna je za vse vrste oken.
Drugi sistem je popolnoma razvit v Roletarstvu Medle. Tudi INLINE 225 je na voljo kot ALI ali kot PVC rolete. Odpiranje je možno samo s spodnje strani.
Nove nadokenske rolete oziroma nova izolativna nadokenska omarica Roka Top 2 je popolna novost in je idealna za pasivne hiše.

Notranje pvc rolete

Vgradnja nadokenske rolete

Med vsemi vrstami rolet (notranje, zunanje rolete, PVC rolete, ALU rolete …) so najbolj izpopolnjen izdelek Roletarstva Medle brez dvoma nadokenske rolete. Vgradijo se lahko le ob vgradnji okna, saj je omarica povsem nevidna in je za razliko od omarice zunanje rolete ni mogoče videti. Ščitile vas bodo red soncem, temperaturo in hrupom, če jim bodo dodani še rolo komarniki, pa tudi pred žuželkami. Lahko se vgradijo v novogradnje ali ob sanaciji oziroma menjavi oken in so na voljo v različnih barvnih kombinacijah.