Nepremičnine

Montažne hiše – cenik

Marles montažne hiše  – ugodno do sanjske hiše

Nakup hiše je zahteven življenjski projekt, ki zahteva temeljit premislek. Tega se zavedamo tudi v podjetju Marles, kjer se že več kot 50 let ukvarjamo z gradnjo montažnih hiš. Da bi vam kar najbolj olajšali izbiro in nakup, smo Marles montažne hiše razdelili na štiri glavne stile – moderne, unikatne, tradicionalne in ekskluzivne hiše. Znotraj posameznega stila lahko izbirate med različnimi modeli hiš.

Montažne hiše cenikMontažne hiše so zasnovali izkušeni Marlesovi arhitekti, ki so pri načrtovanju pazili na različne dejavnike, od podnebja, števila stanujočih, terena, življenjskih navad pa vse do optimalnega izkoristka danega prostora. Cenovni razpon montažnih hiš Marles je zelo širok, zato lahko vsakdo najde hišo, ki ustreza njegovim željam in finančnim zmožnostim. O tem se lahko prepričate v ceniku montažnih hiš, ki je objavljen na naši spletni strani.

Cenik montažnih hiš na naši spletni strani zajema različne kriterije, kamor sodi stil gradnje (moderna, tradicionalna, unikatna, ekskluzivna hiša), stanovanjska površina, okvirna cena, tip strehe (enokapnica, dvokapnica, štirikapnica, večkapnica), faza gradnje (S – osnovni elementi z montažo, M – zunaj dokončan objekt, L – delni ključ, XL – polni ključ) in konstrukcija (Pasiv, Eko natura, Pasiv natura, nizkoenergijska in visokoučinkovita nizkoenergijska). V cenik montažnih hiš oz. konfigurator hiš preprosto vnesite želene parametre in pokazala se vam bo predvidena cena objekta. Za natančnejši izračun vrednosti vašega nakupa montažne hiše (cenik) se osebno pri nas ali nas pokličite.