montaža klime
Klime

Montaža klime – kakovostno, pravočasno in po konkurenčni ceni

Montaža klime je strokoven proces, ki ga morajo opraviti profesionalci. V družinskem podjetju Atlas se s tem ukvarjamo že od konca 80-ih let in smo pionir v panogi ogrevanja in ohlajanja. Nakup naše klime z montažo je celovita rešitev, s katero boste poskrbeli, da bo raba energije v vaših prostorih kar najbolj učinkovita.

 

Kvalitetna montaža klime

Ko razmišljamo o novem sistemu ohlajanja, je naboljši nakup klime z montažo. Montaža klimatskih naprav ni stvar, ki se je lahko lotimo kar sami, ampak je potrebno najeti strokovnjake. Kvalitetna storitev se začne že z dobrim izborom mesta za montažo klimatske naprave, ki mora biti premišljen, da bo izkoristek največji. Za pravilno montažo klime bo potrebno prebiti zid, povezati notranje in zunanje enote z izoliranimi cevmi, nastaviti odvod za kondenčno vodo, namestii nosilce, prikopiti klimo na enektrično napajanje itd. Vse to se zdi kot zelo zapleten projekt, a obljubljamo, da bomo montažo klimatske naprave opravili hitro in kvalitetno, s kar najmanj motenj dela in bivanja v prostorih. Za vsako klimo z montažo opravimo tudi testiranje, vi pa dobite ustrezno garancijo.

 

montaža klime

Montaža klime Gree

Atlas vam ponuja klimatske naprave podjetja Gree, ki je najvejčji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Njihov sedež je na Kitajskem, v mestu Zhuhai, proizvodnjo pa imajo v 9 tovarnah po vsem svetu. Vsaka tretja klimatska naprava na svetu je Gree klima. Montaža klime bo pri nas opravljena po najvišjih standardih, vrhunska nova serija Gree naprav pa poskrbi, da dobite najbolj sodobno tehnologijo, tudi z možnostjo krmiljenja na daljavo prek wifi modula. Gree je bil med drugim tudi uradni dobavitelj olimpijskih iger v Riu 2016.

 

Klima z montažo: svetovanje in nakup

Naše delo se začne že s svetovanjem pri izbiri najboljše energetske rešitve za vaš prostor. Na vašo željo pred montažo klime opravimo brezplačen oged bivalnih prostorov, da lahko najdemo naboljšo rešitev hlajenja in ogrevanja. Primerna lokacija za namestitev bo zagotovila nižjo porabo energije, boljše udobje bivanja in nižjo investicijo. Smiselen je torej pregled potencialnih rešitev in pogovor z instalaterjem klime. Z montažo je treba imeti v mislih dolgoročno rešitev, ki vam bo služila več desetletij. V Atlasu zato poskrbimo za zadovoljstvo vsake stranke, ki naroči klimo, montažo in druge storitve. Na voljo smo tudi za čiščenje klime in različne prenosne klime, zato nas le kontaktirajte in še pred poletjem poskrbite, da bodo vaši prostori vedno optimalno ohlajeni. Montaža klimatskih naprav bo z nami enostaven projekt.

klima z montažo