Moderni nadstreški za avte – vsestranski in individualni

Moderni nadstreški kvalitetne izdelave zanesljivo in učinkovito varujejo našo lastnino in ji hkrati nudijo odlično zaščito pred različnimi vremenskimi razmerami, vključno s težkim snegom, močnim vetrom in točo. Pred bivalnimi objekti se pojavljajo vse pogosteje, največkrat pa so namenjeni zaščiti bazena, vhoda, terase in avta – še posebej v primerih, kadar nimamo dovolj prostora za izvedbo garaže. Tako je naš jekleni konjiček na prostem, a kljub temu varen pred vremenskimi nevšečnostmi. Lahko bi celo rekli, da so v sodobnem času moderni nadstreški postali ključni element za zaščito avtov. Tudi v primerih, ko imamo na voljo garažo, velikokrat le-to uporabljamo kot shrambo, saj nas motijo njene pomanjkljivosti, kot sta ohlajanje prostora nad garažo, kadar odpiramo garažna vrata ter slaba zračnost prostora in posledično zadrževanje vlage v avtomobilu (rosne šipe, rjavenje karoserije, vlažni sedeži itd.). Če se namesto za garažo odločimo za moderni nadstrešek, se bomo obema zgoraj omenjenima težavama na preprost način izognili. Pri izdelavi modernega nadstreška za avto lahko izbiramo različne materiale, prav tako pa imamo tudi neomejene možnosti kombinacij barv in oblik, zato posameznik v večini primerov brez težav najde moderni nadstrešek, ki bo kvalitetno opravljal svojo nalogo in hkrati zaokrožil zunanjo podobo bivalnega objekta.

Danes so pogosto v uporabi prozorne kritine za nadstreške, izdelane iz polikarbonata, ki je trden, trpežen in odporen material, hkrati pa ga odlikujejo odlične mehanične, termične in optične lastnosti. Polikarbonat ni le izjemno odporen na udarce, temveč je tudi toplotno izolativen, svetlobno prepusten in s tem idealen za izdelavo modernih nadstreškov, s katerimi zavarujemo zimske vrtove, rastlinjake, vhode, bazene in avte. Odvisno od želja posameznika oziroma možnosti izvedbe je lahko moderni nadstrešek vpet v steno objekta ali pa je samostoječ. Nadstreški so različno veliki, imajo različne oblike in so brez dvoma večnamensko uporabni, saj lahko služijo kot parkirno mesto za vozilo ali pa nam zagotavljajo prostor, v katerem lahko preživljamo prosti čas tudi v primeru slabega vremena. Če si želimo nadstreška za avto, se pri izbiri zavedajmo dejstva da mora le-ta nuditi primerno zaščito skozi vse leto in v vseh vremenskih razmerah, zato izberemo nadstrešek, ki bo zagotavljal kvalitetno zaščito in bo primeren glede na obstoječi teren.

Nadstrešek za avto

Kako izbrati najprimernejši nadstrešek za avto?

Prepričani smo, da privoščite svojemu jeklenemu konjičku le najboljše. Stroški gradnje so nižji kot na primer pri izvedbi garaže, zato se vse več posameznikov raje odloča za nadstreške. Izvedemo ga lahko že pri sami novogradnji (v kolikor ga načrtujemo vnaprej), prav tako pa ga je mogoče izvesti tudi kasneje. Gradnja poteka hitro, a je odvisna od materiala, ki ga izberemo (najpogostejše so kovinske izvedbe in leseni nadstreški), kot kritina pa so danes najpogosteje uporabljene polikarbonatne plošče za nadstrešek, ki prepuščajo svetlobo, so lahke in tanke, a še vedno odporne na vremenske nevšečnosti. Z izbiro prozorne kritine za nadstreške ne bomo omejili dostopa svetlobi, kar pomeni, da bodo pogoji v omenjenem delu objekta ostali nespremenjeni tudi po končani gradnji nadstreška. Če se tudi vi sprašujete, s čim pokriti nadstrešek, naj vam povemo, da je polikarbonat prva izbira naših strank, ki so z njim izredno zadovoljne. Zahvaljujoč svojim enkratnim lastnostim odlično konkurira ostalim kritinam, saj ima dolgo življenjsko dobo, je težko vnetljiv in odporen na UV žarke. Teža polikarbonata je v primerjavi s steklom približno za 50% manjša, poleg tega pa je polikarbonat varnejša izbira od stekla. V ponudbi podjetja VISCOM boste našli vse, da boste lahko svojemu avtu zagotovili najboljšo zaščito. Pri izdelavi nadstreškov uspešno združujemo želje naših strank in znanje, ki smo ga pridobili v vseh letih poslovanja.

Nadstreški m-viscon

Enostavna in zanesljiva zaščita vašega avta

Iščete moderne nadstreške, ki bodo prilagojeni vašim željam? V podjetju bomo z velikim veseljem poskrbeli, da vaš nadstrešek ne bo zadostil le praktičnim namenom, temveč se bo tudi čudovito zlil s celostno podobo objekta. Omogočamo vam izbiro različnih dimenzij in vam nudimo možnost investicije, ki bo povečala uporabnost vašega doma. Polikarbonatni nadstreški nudijo avtu najboljšo zaščito in imajo zelo lep videz, zahvaljujoč kateremu izboljšajo izgled celotnega objekta, ne glede na velikost pa ohranijo svojo funkcijo – zagotavljanje varnosti in zaščite. Ker lahko polikarbonatno kritino montiramo le na trdno in zanesljivo konstrukcijo, ki kritini nudi vso potrebno oporo, sicer ne bomo deležni rezultatov, ki smo si jih želeli. V podjetju MS VISCOM našim strankam nudimo visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah, s katerimi ustvarjamo zadovoljstvo naših kupcev, na kar smo še posebej ponosni. Poslanstvo podjetja je hitro in kakovostno izpolnjevati različne specifične potrebe kupcem ter dosegati njihovo zadovoljstvo in dolgoročno partnerstvo, zato boste v naši ponudbi našli le najboljše moderne nadstreške za vaš avto.