moderne kuhinje po meri
Kuhinja

Moderne kuhinje visok sijaj

Moderne kuhinje z otokom so zelo lepe in funkcionalne

Moderne kuhinje visok sijaj so med našimi strankami zelo priljubljene saj imajo zelo lep estetski videz in so preproste za čiščenje. Moderne kuhinje visok sijaj, ki jih imamo v našem prodajnem programu so italijanske izdelave. Narejene so iz visoko kakovostnih trajnostnih materialov in z energijo, ki je pridobljena iz obnovljivih virov. Moderne kuhinje visok sijaj so vrhunske kvalitete in naprednih oblik. Fronte omaric z visokim sijajem so največkrat narejene iz iverala ali iz MDF plošč. Oba materiala sta lakirana in polirana v več slojih, da se doseže videz visokega sijaja. Največkrat je moderno pohištvo z visokim sijajem v beli barvi, saj je bela barva najmanj občutljiva na prstne odtise in najlažja za čiščenje. Moderno pohištvo z visokim sijajem v temnih barvah ima zelo lep izgled, je pa bolj občutljivo in zahtevnejše za čiščenje. Moderno svetlo pohištvo je primerno za manjše prostore in prostore v katerih ni dovolj dnevne ali umetne svetlobe. Kuhinje z modernim svetlim pohištvom visok sijaj delujejo prostornejše, ker svetle barve optično povečajo prostor. Moderno temno pohištvo visok sijaj je bolj primerno za velike prostore, ki so dovolj svetli. Kuhinje s temnim pohištvom visok sijaj imajo zelo lep tradicionalen ali moderen izgled. Na voljo so vse barve po RAL lestvici tako. Moderno pohištvo z visokim sijajem se odlično kombinira z ostalimi materiali kot so inox in steklo. Fronte modernih omaric so lahko tudi kombinacija stekla in aluminija. V aluminijast okvir je vstavljeno stekleno polnilo, ki je dobavljivo v 12 različnih barvah, tudi v videzu staranega železa, betona ali kamna.

moderne kuhinje po meri

Otok v moderni kuhinji pomeni dodatno delovno in servirno površino

Moderne kuhinje v visokem sijaju imajo lahko različno postavitev. Zelo priljubljene in funkcionalne so moderne kuhinje visok sijaj z otokom. Otok ima lahko različne namene. Lahko se uporablja kot dodatna delovna površina. V otok se lahko vgradi kuhalna plošča in pečica. Malo manj pogosto se v otok vgrajujejo tudi pomivalna korita. Funkcionalni moderni veliki otoki, ki stojijo na sredini prostora, so ponavadi del velikih kuhinj. Vendar so tudi v majhnih kuhinjah otoki zelo priročni. V tem primeru služijo otoki kot delovna in servirna površina, tako lahko nadomestijo jedilno garnituro, ki bi zavzela veliko prostora. Z otokom pridobite tudi prostor za shranjevanje, ki je lahko v obliki predalov, polic ali omaric. Moderne kuhinje visok sijaj z otokom so tudi zelo dobra rešitev v mansardnih stanovanjih. Ker v mansardah veliko prostora ne more biti izkoriščenega zaradi premajhne višine sten, z otokom rešimo problem delovnih površin. Otok se postavi na mesto, ki je razpoložljivo, najlepše pa izgleda otok, ki je pozicioniran pod strešnim oknom, kjer dobi veliko dnevne svetlobe.

Otok ni primeren samo za velike moderne kuhinje ampak tudi za manjše prostore

Izbirate lahko med modernimi kuhinjami po meri ali pa se odločite za tipski sestav. Moderni tipski sestavi so najbolj primerni za prostore, ki so zgrajeni v standardnih merah in ne zahtevajo velikih prilagajanj modernega pohištva. V takšnih primerih je tipska moderna kuhinja v visokem sijaju ali mat izvedbi prava odločitev. Tipske moderne kuhinje visok sijaj so sestavljene v standardnih velikostih, omarice so zasnovane tako, da lahko v njih vgradite standardne gospodinjske aparate. Moderne kuhinje visok sijaj po meri so najboljša izbira, ko nimate na razpolago veliko prostora oziroma imate prostor nestandardnih dimenzij. Izdelava po meri omogoča prilagajanje modernega pohištva do te mere, da se izkoristi vsak centimeter prostora, ki je na voljo. Možna je tudi izdelava modernega pohištva visok sijaj v nestandardnih dimenzijah in oblikah. Pri izdelavi moderne kuhinje z otokom po meri si ustvarite kuhinjo po vaših željah in potrebah. V našem salonu vam bodo svetovalci pomagali z izbiro primernih elementov tako, da vam bodo naredili računalniški izris vaše nove moderne kuhinje visok sijaj. S pomočjo računalniškega programa, boste lažje kombinirali barve kuhinjskih elementov visok sijaj, z barvami pultov oziroma delovnih površin in barvo gospodinjskih aparatov. Pri izdelavi kuhinje z otokom po meri lahko sami določate katere gospodinjske aparate boste vgradili in katerih ne rabite. Moderne kuhinje z otokom visok sijaj imajo pogostokrat vgrajene poleg klasičnih tudi mikrovalovne pečice.

moderno opremljene kuhinje

Otok v majhnih modernih kuhinjah lahko nadomesti jedilno mizo in tako prihrani prostor

V današnjem času so postale kuhinje prostor, v katerem preživimo večino svojega prostega časa. Zato ljudje dajejo več pozornosti na izgled, opremo in funkcionalnost kuhinje. Tudi oblikovalci pohištva pri svojem delu razmišljajo v smeri praktičnosti in lepega estetskega izgleda. Moderno opremljene kuhinje z otokom, imajo veliko inovacij, ki nam olajšajo in skrajšajo čas priprave in postrežbo hrane. Inovacije obsegajo razne funkcionalne  predale z mehkim samodejnim zapiranjem do potopnih vtičnic, ki so skrite v delovni površini. Za lažje čiščenje omaric, so ročaji za odpiranje narejeni tako, da so nevidni. Nevidni ročaji pripomorejo k čudovitemu videzu moderne in funkcionalne kuhinje z otokom. Skriti ročaji tudi ne motijo ravnih čistih linij, ki so značilne za moderne kuhinje z otokom. Gospodinjski aparati v modernih kuhinjah z otokom so izpopolnjeni in imajo veliko novih funkcij. Moderni hladilniki imajo na zunanji strani vrat vgrajen ledomat in avtomat za vodo. Moderne pečice prilagodijo določeni hrani pečenje, tako da prepoznajo težo živila, in mu določijo čas ter temperaturo pečenja.