Moderne kuhinje
Kuhinja

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje, ki so primerne tako za manjše kot za večje prostore, so na voljo v različnih barvah in barvnih odtenkih. Če se odločate za novo kuhinjo, potem ne spreglejte naše ponudbe modernih in klasičnih kuhinj. V naši ponudbi boste našli kakovostne masivne kuhinje, majhne kuhinje, vedno priljubljene bele kuhinje in še in še. Cena modernih in klasičnih kuhinj Alples je zelo ugodna, akcija kuhinj pa je odlična priložnost, da si kakovostno kuhinjo zagotovite po še bolj ugodni ceni. Začetki podjetja Alples segajo v leto 1955, danes pa je Alples najbolj prepoznavna pohištvena blagovna znamka v Sloveniji. Zavzemamo se za visoko kakovost izdelkov, razvoj in neprestano izboljšanje načinov dela, naša pozornost pa je usmerjena v skrb za naše kupce, katerim želimo ponuditi le najboljše. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, ki nam pomaga izkoristiti nove trende in tehnologije, ki vam jih v obliki kakovostnega pohištva nudimo po ugodni ceni.

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje Urbano razkošje – sodobne kuhinje za sodobne domove

Kuhinja je srce vsakega doma in pomembno je, da je kuhinja prostor, v katerem se bomo dobro in prijetno počutili. V kuhinji preživljamo veliko časa, zato je tudi potrebno, da je udobna in funkcionalno zasnovana. Za marsikoga je načrtovanje nove kuhinje nočna mora, še posebno, če imate majhen prostor in potrebujete majhno kuhinjo. Ne glede na to, ali potrebujete moderno kuhinjo ali klasično kuhinjo, prepričani smo, da boste v naši ponudbi kuhinj našli vašo sanjsko kuhinjo. Sodobno opremljena stanovanja zahtevajo tudi sodobne in moderne kuhinje, ki lahko ponudijo največ, kar lahko kuhinja ponudi. Zahteve strank so vedno večje, zato je naša naloga, da vam v čim večji meri pri tem ugodimo. Prav zato smo za vas razvili linijo modernih kuhinj Urbano razkošje, ki so sodobno in funkcionalno zasnovane ter estetsko dovršene. V svojem bistvu so to klasične kuhinje, ki so tople in domačne, in zato klasične.

Urbano razkošje – ponudba modernih kuhinj

Naša ponudba modernih kuhinj zajema naslednje kuhinje:

  • Moderne kuhinje Urbana z značilnimi čistimi linijami odražajo sodobnost in brezčasnost. Vsi, ki vam funkcionalnost in kakovost ter sodoben videz pomenijo največ pri izbiri kuhinje, izberite kuhinjo Urbana. V kuhinji se prepletata les in barvne lakirane površine, ki predstavljajo preplet narave in urbanosti. S premišljeno izbiro osnovnih in dodatnih elementov ter z ustreznimi prilagoditvami prostoru boste dobili odlično kuhinjo po vaši meri. Tudi če potrebujete majhno kuhinjo, je moderna kuhinja Urbana odlična izbira. Funkcionalno ergonomsko oblikovani elementi za kuhinjo so narejeni iz kakovostnih materialov in imajo vgrajeno kvalitetno okovje.
  • Kuhinja Plana je moderna kuhinja sodobnih in čistih linij, ki je zasnovana na osnovni posebnosti, ki jih zahteva vgradni linijski ročaj. Za še lepši videz smo v nekaterih primerih visokih omar z vgradnimi aparati dodali vrata z odpiranjem na pritisk. Z izbiro razmerja med lesenih dekorjem in barvo lahko določimo kuhinji značaj in svetlost.
  • Moderna kuhinje Ikona je bela kuhinja, dodatek lesa jo povezuje z naravo. Značilnost moderne bele kuhinje Ikona so fronte z rezkanim utorom za ročaj, ki so izdelane iz debelejših plošč, da je odpiranje udobno in priročno.

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi modernih kuhinj našli tako, ki se bo odlično podala v vaš prostor. Kuhinje v akciji so odlična priložnost, da si kakovostno masivno kuhinjo ali majhno kuhinjo zagotovite po še bolj ugodni ceni. Oglejte si naš katalog kuhinj na naši spletni strani ali pa nas obiščite v naših salonov pohištva.

Majhne kuhinje so praktične in estetsko dovršene

Velika ponudba barv in obdelav vam omogoča, da lahko izberete kuhinjo svojih sanj, tudi če potrebujete majhno kuhinjo. Iz obsežnega nabora elementov lahko s premišljenim izborom dobite funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej udobno in varno. Če potrebujete majhno kuhinjo, potem si oglejte našo ponudbo. Majhne kuhinje se v ničemer ne razlikujejo od velikih masivnih kuhinj, le po velikosti. Elementi, ki jih lahko izberete za svojo majhno kuhinjo, vam omogočajo individualne rešitve za vsak prostor. Kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja in kvalitetna izdelava so zagotovil za dolgoletno brezhibno delovanje vaše majhne kuhinje ali masivne kuhinje.

Akcije kuhinj

Kuhinje: akcija, ki je ne smete zamuditi

Naše moderne in klasične kuhinje so kakovostne, njihova cena pa je ugodna. Še več, razmerje med kakovostjo in ceno je pri nas najboljše. Če potrebujete odlično moderno ali klasično masivno kuhinjo, potem je Alples pravi naslov za vas. Akcija kuhinj je odlična priložnost, da kakovostno kuhinjo, ki je sodobno opremljena in zasnovana, dobite po še bolj ugodni ceni. Obiščite nas v enem od naših salonov v Sloveniji in predstavili vam bomo akcijo. Pri nas se lahko dogovorite tudi za izris kuhinje. Pri načrtovanju kuhinje vam bo v veliko pomoč tudi naš strokovni tim, ki vam bo znal tudi ustrezno svetovati.

Zakaj Alples moderne ali klasične kuhinje?

Dolgoletne izkušnje in znanje, ki ga premoremo pri izdelavi kuhinj in ostalega pohištva, kvaliteta, ustrezna montaža, kratki dobavni roki, odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter vedno zanimive in ugodne akcije, širina ponudbe – vse to je zagotovilo, da bo vaša nova moderna kuhinja takšna, kot želite: popolna!