Sedežna garnitura
Sedežne garniture

Kotne sedežne garniture

Sedežna garnituraKotne sedežne garniture so tiste, ki jih postavimo v kot dnevne sobe in so idealne v primeru, kadar imamo neizrabljen kotiček, ki ga želimo izpolniti. V podjetju Maros so na voljo različne sedežne garniture (dimenzij dvosedov do večjih sedežnih garnitur po naročilu), kotne sedežne garniture ter številne sedežne garniture – fotelji. Glede na material lahko izbirate med usnjenimi sedežnimi garniturami in iz blaga, prav tako pa je na voljo več zanimivih barv in oblik. Če imate specifične želje, se lahko odločite tudi za sedežne garniture po meri, v vsakem primeru pa se bomo v podjetju Maros potrudili, da vam v vsem ustrežemo.

Kotne sedežne garniture ali standardne

Kotne sedežne garniture so izjemno popularne, saj nudijo največjo stopnjo udobja, pa tudi več variacij postavitve in stilov. Ker tvori kotna sedežna garnitura kot, jo je mogoče postaviti ob steno, in sicer tako, da zapolnimo vse prazne površine. Središče dnevne sobe ostane prosto, pridobimo pa zelo veliko prostora za sedenje. Klasične sedežne garniture in fotelje je mogoče postavljati nekoliko bolj prosto, tudi na sredino sobe, s čimer ustvarimo razgiban prostor, a omogočajo tudi kotne sedežne garniture več možnosti, saj je navadno en krak – ki ga lahko postavimo na katerokoli stran – daljši kot drugi, še več prilagodljivosti pa omogočajo kotne sedežne garniture po naročilu.

Kotna sedežna garnituraKotne sedežne garniture zelo udobno gostijo celotno družino ali večje število gostov, brez da bi kdo ostal brez sedeža in bi ga posadili na manj udobno sedišče. Ravno prostornost je gotovo ena največjih prednosti kotne sedežne garniture, in to ne le, kadar gostimo več ljudi, tudi v dvoje se je po napornem dnevu gotovo udobneje zlekniti na prostorno kotno sedežno garnituro ali drugo večjo sedežno garnituro po naročilu kot na manjšo zofo. Res pa je, da kotne sedežne garniture niso primerne za prav vsako stanovanje in včasih klasičen kavč ali manjša sedežna garnitura po naročilu veliko bolje sovpadata s prostorom, ki nam je na voljo. Za elegantnejše sobe, sobe, kjer tvorita kuhinja in dnevna soba en prostor ali mahne dnevne prostore velike kotne sedežne garniture gotovo niso najprimernejše in je bolje izbrati moderno sedežno garnituro, ki se bo skladala s preostalim pohištvom dnevne sobe. Če niste prepričani, ali bi izbrali kotno sedežno garnituro, klasičen kavč ali sedežno garnituro po naročilu, se lahko obrnete na svetovalce v podjetju Maros.

Sedežne garniture po naročilu in njihove prednosti

Sedežne garniture po naročilu so sicer nekoliko dražje, a se cena hitro poravna z dejstvom, da nudijo več udobja in prilagodljivosti, tako da bo vaša izbira tudi trajnejša. V podjetju Maros izdelujemo sedežne garniture po naročilu v skladu z vašimi željami: izberete lahko sedežno garnituro dimenzij, ki vam ustrezajo, vaša sedežna garnitura je lahko usnjena ali iz blaga, poljuben je lahko tudi model: dvosed, trosed, sedežna garnitura – fotelji ali kotna sedežna garnitura. Za sedežne garniture po naročilu nas kontaktirajte in pomagali vam bomo uresničiti vse želje.