Keramika

Moderne keramične ploščice

Keramične ploščice – moderne, kakovostne in po ugodni ceni

Keramične ploščice so zagotovo najboljša izbira za vašo kopalnico, saj so vzdržljive in odporne na vlago. Tako ne začnejo plesneti in trohneti, kot na primer les. Odlično se obnesejo tudi v kuhinjah, jedilnicah ter na hodnikih. Prav tako moderne keramične ploščice najdemo zunaj hiše, na naših terasah in balkonih. Zunanje ploščice so v primerjavi z notranjimi odporne na zmrzovanje, poškodbe, obrabo in na vpojne madeže, prevlečene pa so tudi s protizdrsno strukturo.

Izbira modernih keramičnih ploščic za kopalnico je ena najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice. Zagotovo pa ni enostavna, saj je danes na trgu pestra ponudba ploščic v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih. Pri odločitvi, katere izbrati, vam bo z veseljem pomagalo tudi usposobljeno osebje podjetja Na pot d.o.o. Njihovi strokovni nasveti, ki upoštevajo tudi vaše želje, vam bodo pomagali do najboljše rešitve. Tako si boste ustvarili kopalnico, v katero boste z veseljem vstopili tako zjutraj, ko se delovni dan šele začenja, kot tudi zvečer, ko ste utrujeni in si želite sprostitve. Naši stenski cevni radiatorji pa bodo poskrbeli za ogrevanje vaše kopalnice.

Izbira keramičnih ploščic naj bo skrbno premišljena

Moderne keramične ploščiceŠe nedavno so bile v kopalnicah zelo modne živahne barve, kot so oranžna ali živordeča, a so jih v zadnjem času začele izpodrivati nežne pastelne barve, kot so marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Če si želimo moderne in brezčasne kopalnice, pa je tudi keramika za kopalnice v naravnih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna, vsekakor lahko pravilna izbira.

Pri izbiri ploščic se ne smemo osredotočiti samo na njihov videz. Keramične ploščice morajo biti tudi kakovostne, saj si nihče ne želi ploščic, ki bodo začele plesneti po letu ali dveh. V naši trgovini vam tako lahko ponudimo visokokakovostne in moderne keramične ploščice priznanih proizvajalcev, kot so Marazzi, Vives, Laufen, Magica in Penroya. Odlikuje jih tudi ugodna cena, o čemer vas bo prepričal naš cenik keramičnih ploščic.

Cenik navaja cene za keramične ploščice na kvadratni meter, a so te zgolj informativne narave, saj je treba upoštevati tudi stroške polaganja keramičnih ploščic. Ti so navadno večji pri polaganju manjših ploščic, je pa cena polaganja navadno sorazmerna s ceno ploščic. Če vas en kvadratni meter stane 10 evrov, boste podobno vsoto odšteli še za polaganje.