pasivna hiša
Nepremičnine

Moderna pasivna montažna hiša po ugodni ceni

Pasivna hiša je zasnovana tako, da za svoje delovanje porabi manj energije, to pa proizvaja na učinkovit način z izkoriščanjem obnovljivih virov energije. Letna poraba energije za ogrevanje tako ne presega 15 kWh/m2, za kar zadostuje 1,5 litra kurilnega olja ali 1,6 litra zemeljskega plina ali pa 2,4 litra utekočinjenega naftnega plina na kvadratni meter ogrevane površine. To je kar 80 % manj kot pri večini zgradb, grajenih po trenutno veljavnih predpisih.
Pasivna hiša postaja vse bolj prisotna tudi v slovenskem prostoru. Le pasivna hiša namreč zagotavlja kakovostno bivanje v zdravem in naravnem okolju in hkrati racionalno in učinkovito rabo energije na vseh ravneh. Pasivne in varčne so lahko tudi moderne hiše, o čemer pričajo slike, ki so na ogled na naši spletni strani.

pasivna hišalesena montažna hiša

Ugodne cene montažnih hiš – pasivna hiša Marles

Ob primerjavi cene montažnih hiš s klasičnimi ugotovimo, da so te lahko tudi precej nižje. Montažna pasivna hiša je na videz podobna zidani, njena največja prednost pa je, da jo sestavijo na gradbišču iz vnaprej izdelanih elementov. To pomeni, da se v hišo lahko vselimo veliko prej kot v zidano – v večini primerov že nekaj mesecev po začetku gradnje. Uporabljeni materiali so naravni in zagotavljajo prijetno bivalno ozračje, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Zaradi energetske varčnosti gradbenih materialov montažna pasivna hiša zagotavlja nižje stroške udobnega bivanja – neodvisno od tega, ali gre za tradicionalne ali moderne hiše. Arhitekturne zasnove enih in drugih sicer prikazujejo slike na Marlesovi spletni strani.
Cene montažnih hiš so odvisne od več dejavnikov. Na prvem mestu so seveda želje in zahteve kupca, kamor sodi tudi izbira materialov in gradbena faza. Kljub temu, da gradnja hiše lahko poteka po fazah, pa se zaradi pomanjkanja časa vse več kupcev odloča za gradnjo na ključ. K tej odločitvi pogosto pripomore tudi dejstvo, da so cene montažnih hiš na ključ znane vnaprej.

pasivna hiša cena

Lesene, unikatne, ekskluzivne in moderne hiše – slike na voljo na spletni strani

Marlesovi arhitekti snujejo vedno nove rešitve, zato vam lahko ponudimo široko paleto hiš, ki so primerne za različno velike družine ter prilagojene različnim življenjskim navadam bodočih stanovalcev. Na spletni strani boste našli tako tradicionalne kot moderne montažne hiše oz. njihove slike in načrte. Na voljo vam je tudi cenik, a so cene montažnih hiš zgolj informativne narave, zato vas vabimo, da nas obiščete.

Prepričani smo, da vas bodo očarale tako lesene kot moderne montažne hiše Marles. Slike povedo vse.

Vabljeni!