nemske moderne kuhinje
Kuhinja

Kakovostne in moderne nemške kuhinje, ki jih sestavite sami

Moderna kuhinja, ki je izdelana kakovostno in izbrana premišljeno, v skladu z vašimi potrebami, vam lahko služi še vrsto let. Dobra novica pa je, da lahko takšno kuhinjo dobite za zelo ugodno ceno.

Prednosti moderne kuhinje

nemske moderne kuhinjeVse hitrejši življenjski tempo zahteva optimalno izrabo časa, kamor spada tudi čas za pripravljanje obrokov. Moderna kuhinja vam omogoča, da imate med kuhanjem vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Natrpanost in slabo premišljena razporeditev kuhinjskih elementov sta namreč pogosto krivi za nepotrebno izgubo časa. Moderna kuhinja se odlikuje s čistimi, enostavnimi linijami, ki zagotavljajo preglednost, k čemur pripomore tudi dejstvo, da so moderne kuhinje svetle in zračne. Dodatna prednost moderne kuhinje pa je, da je čiščenje enostavno, kar bo poskrbelo za še dodaten časovni prihranek. V zadnjem času pa postajajo še posebej priljubljene moderne kuhinje z otokom – tako zaradi svoje funkcionalnosti kot zaradi privlačnega, domiselnega videza. Za več informacij klikni tu.

Kuhinje po meri – sestavite svojo sanjsko kombinacijo elementov!

Se soočate s prostorsko stisko in iščete predvsem moderne kuhinje za male prostore, a ugotavljate, da je izbira precej omejena? V tovrstnih primerih so kuhinje po meri idealna rešitev. S kombinacijo posameznih elementov si namreč lahko kar sami sestavite svojo sanjsko moderno kuhinjo. Za male prostore je poleg tega še posebej priporočljiv vnaprejšnji 3D-izris kuhinje, saj se lahko tako prepričate, da bo končni rezultat zares takšen, kot si želite. Kuhinje po meri pa so dobra rešitev tudi za vse tiste, ki imate sicer na voljo dovolj prostora, a med kompleti kuhinj ne najdete takšnega, ki bi izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Moderne nemške kuhinje – ko se združita trpežnost in estetska dovršenost

V Studiu Novak vam ponujamo najkakovostnejše moderne nemške kuhinje – po meri ali v kompletu. Gre za moderne nemške kuhinje izjemno uveljavljenega podjetja Schüller, katerega začetki segajo vse v leto 1965. Podjetje letno izdela skoraj 100 000 kuhinj, ki jih odlikujejo dolga življenjska doba, funkcionalnost in dovršena estetika, s čimer so prepričale stranke po vsem svetu. Pri nas boste med drugim našli tudi njihove moderne nemške kuhinje z otokom. Za ljubitelje bolj tradicionalne notranje opreme pa ponujamo tudi kakovostne klasične kuhinje, pri čemer lahko prav tako izbirate med nakupom kuhinje v kompletu in poljubnim kombiniranjem elementov.