Kuhinja Letne kuhinje

Mini kuhinja – izdelava letne kuhinje po meri predstavlja najboljšo rešitev

Mini kuhinja je majhna kuhinja, ki na zelo omejeni površini združuje vse, kar potrebujemo – štedilnik, pomivalno korito z armaturo, hladilnik, lahko pa tudi pečico, napo in nekaj prostora za shranjevanje. Če prostor dovoljuje nekoliko več, potem ji lahko dodamo tudi manjši pomivalni stroj in mikrovalovno pečico. Vsekakor pa morajo majhne kuhinje, tudi letne kuhinje, zagotavljati zadostni delovne in tudi shranjevalne površine.

Izdelava takšne mini letne kuhinje se pravzaprav v ničemer ne razlikuje od izdelave katere koli letne kuhinje. Ker pa izbira opreme v takšni kuhinji zahteva premišljeno in skrbno načrtovanje, pa tudi precej domišljije in iznajdljivosti, je mini kuhinja največkrat izdelana po meri. Izdelava letne kuhinje po meri je odlična rešitev, ki kar najbolje izkoristi prostor, ki nam je na voljo, hkrati pa poskrbi za funkcionalnost, preglednost in dostopnost majhne kuhinje.

Letna mini kuhinja naj bo funkcionalna, pregledna in dostopna

Mini kuhinja

Tako vrtna kot letna mini kuhinja na terasi sta odlični rešitvi za sproščeno druženje z družino, prijatelji in znanci, vendarle pa njuna izvedba zahteva nekaj razmisleka, da bi lahko zažareli v vsem svojem čaru. Pravzaprav je priporočljivo, da letno kuhinjo načrtujemo istočasno s hišo in z okolico, saj je običajno povezana z bivalno teraso in vrtom. Če jo načrtujemo istočasno, je zasnovana bolj funkcionalno in estetsko.

Kljub svoji majhnosti mora letna mini kuhinja zadostiti kriterijem funkcionalnosti, dostopnosti in preglednosti. Do delovne površine, ki je v takšni kuhinji pogosto ena sama, naj se pride enostavno. Preglednost si zagotovite s pametno in funkcionalno postavitvijo kuhinjskih elementov.

Vas zanima letna mini kuhinja? Načrt zanjo si lahko izberete med že obstoječimi kuhinjami v naši ponudbi, lahko pa vam jo izdelamo tudi po naročilu. Vrtne kuhinje in kamini Figura so izdelani iz kakovostnega in estetsko dovršenega umetnega kamna.

Vrtne kuhinje – kamini nepogrešljivi za pripravo okusnih jedi na prostem

Vrtne kuhinje, kjer kamini poskrbijo za pripravo okusnih jedi, predstavljajo odlično rešitev za uživanje na prostem, saj takšna kuhinja povezuje notranjost in zunanjost vašega doma ter ponuja priložnost, da se v toplem delu leta preselimo na prosto in v čim večji meri družimo z družino in prijatelji. Uporaba vrtne kuhinje, s kamini ali brez, pa je primerna tudi v jesenskem času. Takrat lahko v njej pripravljamo marmelado, sokove in drugo ozimnico.

Iščete pravega strokovnjaka za urejanje okolice hiše? Figura Ljubljana je pravi naslov za vas. Našo ponudbo betonskih izdelkov za vrt dopolnjujejo tudi
. Obiščite nas.