Kuhinja

Mini kuhinja – izdelava kuhinje po meri najboljša rešitev za majhne kuhinje

Z izrazom mini kuhinja poimenujemo majhne kuhinje, ki na zelo omejeni površini združujejo vse, kar človek potrebuje v kuhinji za pripravo obrokov. Tako kot velika kuhinja tudi mini kuhinja vključuje osnovne kuhinjske elemente, torej štedilnik, pomivalno korito z armaturo in hladilnik, lahko pa tudi pečico. Če je prostor nekoliko večjih dimenzij, pa lahko dodamo tudi manjši pomivalni stroj in mikrovalovno pečico.

Izdelava takšne kuhinje se sicer ne razlikuje od izdelave katerekoli kuhinje. V obeh primerih mora biti kuhinja izdelana natančno in kakovostno. Res pa je, da zaradi prostorskih omejitev zahteva nekoliko več načrtovanja, domišljije in iznajdljivosti. Zato je za majhne kuhinje izdelava kuhinje po meri najboljša rešitev. Mini kuhinja po meri najbolj optimalno izkoristi dani prostor, cena izdelave pa je seveda odvisna od njene dejanske velikosti in od naprav, ki jih želite vanjo vključiti.

Moderna in praktična mini kuhinja kljub majhnosti

Mini kuhinjaČeprav je vaša kuhinja majhna, je še vedno lahko moderna in praktična. Prav nobenega razloga ni, da se v njej ne bi dobro počutili. Ker je mini kuhinja navadno del majhnega stanovanja, ne zavzame veliko prostora, v modernih stanovanjih pa se jedilnica pogosto združi z dnevnim prostorom. Tako je izdelava kuhinje osredotočena zgolj na majhen prostor, ki je namenjen kuhanju. Ima pa mini kuhinja še eno prednost – ker je cena odvisna od velikosti prostora in kuhinjskih elementov in naprav, je lahko investicija tudi zelo ugodna.

Za majhne kuhinje torej velja, da je treba kar najbolje izkoristiti prostor, ki nam je na voljo. Izdelava mini kuhinje po meri naj zato sledi kriterijem, kot so funkcionalnost, dostopnost in preglednost. Vaša mini kuhinja bo najbolj zadostila vašim željam, če bodo kuhinjski elementi postavljeni pametno in funkcionalno in če bo delovna površina pregledna in dostopna. Poleg zadostne delovne površine mora mini kuhinja imeti tudi dovolj shranjevalne površine. Zato je razporeditev elementov v takšni kuhinji podrejena temu, da ustvarimo čim bolj prostoren miniaturen kotiček.

Mini kuhinja po meri vam je na voljo tudi v trgovini Aniles. Ponudbo kuhinj po meri sestavljajo tako klasične kot moderne kuhinje, ki so že izdelane po meri majhnega prostora. Zato le obiščite naš razstavni salon in se prepričajte, da izdelava kuhinje po meri še tako majhno kuhinjo naredi lepo in funkcionalno.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!