izdelava masivnega pohištva
Pohištvo

Masivno pohištvo Artles – čudovita notranja oprema iz lesa

Masivno pohištvo iz kakovostnega lesa je povsem unikatnega videza, izjemno v vseh pogledih. Vsak kos lesa nosi svojo zgodbo, če pa ga v roke dobijo še pravi mojstri, so izdelki prava umetnina. Izdelava masivnega pohištva zahteva kar nekaj znanja in izkušenj, pravo tehnologijo in izbiro lesa. Med slovenskimi proizvajalci izstopa podjetje Artles, ki ponuja zares čudovito notranjo opremo: masivne postelje, stole, mize, nočne omarice, regale … Njihovo masivno pohištvo je primerno za bivanjske in za poslovne prostore, zelo radi pa se lotijo tudi kakšnega posebnega pohištva po naročilu.

Izdelava pohištva iz masivnega lesa

Za izdelavo masivnega pohištva uporabljajo vrhunsko CNC tehnologijo, ki jim omogoča izvedbo še tako zahtevnih projektov. Zato je seveda nujno potreben tudi strokovno usposobljen kader. Treba je poznati načine in vplive, zahtevne obdelave lesa, pa tudi imeti pravi odnos do gozdnih virov. Zato je Artles slovensko masivno pohištvo tako funkcionalno in trajno. Gre za izdelke visoke kakovosti, ki so plod stremenja k boljši kakovosti življenja.

Dokaz o njihovi odličnosti je že samo dejstvo, kako cenjeni so na zahtevnih tujih tržiščih. Kar 80 % izdelkov namreč izvozijo. Sodelujejo s priznanimi in izkušenimi partnerji, ki masivno pohištvo znajo dobro predstaviti in prodajati.

masivno pohištvo

Zakaj izbrati masivno pohištvo

Oprema iz naravnih materialov je okolju in ljudem prijazna. Masivni les to zagotovo je, poleg tega pa je videti naravnost mogočno. Les je tudi topel material, ki prinaša domačnost. Odličen je torej za uporabnike, ki cenijo svoje življenje in želijo le najboljše. V podjetju Artles se poleg serijske proizvodnje, s katero želijo doseči največjo širino kupcev, ukvarjajo tudi z izdelavo masivnega pohištva po želji. Dobrodošli so vsi s posebnimi zahtevami in kombinacijami lesa. Izmerijo vam prostor, naredijo skico, načrt, lahko pa se projekta lotijo tudi po vaši ideji oz. skici. Če si želite edinstvene notranje opreme, bo slovensko masivno pohištvo po meri odlična izbira. Lepo opremljeni prostori vam bodo še dolgo v ponos, v njih se bose vi in gostje odlično počutili. Poleg tega je masivno pohištvo tudi zelo trajno. Izdelki so površinsko biološko neoporečno obdelani in tako dobro zaščiteni. Imajo dolgo življenjsko dobo in so odporni proti poškodbam in drugim zunanjim vplivom. Za masivno pohištvo se veliko uporablja hrast, pa tudi bukev.

Masivne jedilniške mize in stoli

V ponudbi imajo masivne lesene mize, izdelane natančno do zadnjega detajla. V jedilnici je miza najpomembnejša izbira, je center prostora in zbira ljudi. Trpežna masivna miza bo kos letom in letom preizkušenj. Lepo se poda k različnim stilom notranje opreme: če ste bolj tradicionalni ali pa moderni. Ko ji dodate še unikatne masivne stole, je to zmagovalna kombinacija. Artles izdeluje tako stole za domača gospodinjstva kot za gostinske obrate in poslovna okolja. Zelo priljubljeno je masivno pohištvo iz hrasta in pa bukve. Stoli so oljeni z visokokakovostnim oljem za les.

Za lepo povezavo jedilnice z dnevno sobo izberite tudi kakšen regal, TV komodo, polico ali vitrino iz masivnega lesa. Prostora boste delovala usklajeno, vse skupaj se bo povezalo v lepo celoto, kar je pri notranji opremi nadvse pomembno. Masivno pohištvo za jedilnice in dnevne sobe (vsaj nekatere posamezne kose) si lahko ogledate na njihovi spletni strani, kjer boste našli še več informacij o njihovi ponudbi in sami izdelavi masivnega pohištva.

izdelava masivnega pohištva

Masivno pohištvo v spalnici

Spalnica s posteljo iz masivnega lesa dobi prav poseben pečat. Na voljo so postelje različnih dimenzij, tako klasične z nogami kot takšne s polnim dnom oziroma s predali. Tja lahko pospravite posteljnino, sezonska oblačila, brisače in druge stvari. Skoraj obvezna dopolnitev masivne postelje je še nočna omarica (samostoječa ali konzolna). Tako kot postelja je lahko tudi omarica izdelana iz masivnega hrsta ali pa kern bukev.

Za naročila serijskih kosov in posebnega pohištva lahko podjetje kontaktirate prek kontaktnega obrazca na spletni strani, kjer oddate povpraševanje ali naročilo. Sodelujejo pa tudi z nekaterimi saloni po večjih mestih v Sloveniji, kjer si masivno pohištvo Artles lahko v živo ogledate. Če bi radi izvedeli, kje, vam bodo posredovali naslov salona, ki je najbližje vam. Če bi potrebovali še kakršne koli druge informacije, so vam prav tako na voljo.

Odgovorna izdelava masivnega pohištva

Zelo pomemben vidik izdelave pohištva iz masivnega lesa je odgovornost do naravnih virov. V Artlesu sledijo načelom trajnosti in odgovornosti do narave ter delujejo prijazno do okolja. Pridobili so certifikat FSC (Forest Stewardship Council), ki podpira vzorno gospodarjenje z gozdovi po celotnem svetu. Vso masivno pohištvo Artles je izdelano iz certificiranega lesa, ki je nadzorovan od lastnika gozda do končnega prodajalca. Tudi s tem si je podjetje močno dvignilo prepoznavnost in ugled v svetovnem merilu. Zavedajo se, koliko to pomeni njihovim strankam, ki delijo te vrednoste, zato se še naprej trudijo, da je vsak kos pohištva izdelan, kot je treba, ne le za potrošnika, ampak tudi z lepim odnosom do narave.