Masažni bazen
Bazeni

Masažni bazeni

Masažni bazenEma bazeni d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z gradnjo številnih vrst bazenov, od zidanih, karbonsko keramičnih do notranjih ter masažnih bazenov in prodaje dodatne opreme za bazene kot so filtri, črpalke, folije in pokrivala. Zavedamo se, da je kvaliteta izjemno pomembna, zato so naši strokovnjaki izjemno podkovani in delo izvajajo kakovostno, obenem pa tudi zelo hitro – vaš vrt v petih dneh spremenijo v kopalni raj. V kolikor potrebujete bazen za kopanje so vam na voljo različni vrtni bazeni, še bolj priljubljena možnost v zadnjem času pa so masažni bazeni. Z zunanjimi masažnimi bazeni v naši ponudbi, si lahko zagotovite na vašem vrtu svoj mali Wellnes. Nudimo celovito ponudbo od svetovanja, načrtovanja in vgradnje ter zagona masažnih bazenov, tako notranjih kot zunanjih in prepričani smo, da vas bodo naši masažni bazeni navdušili.

Masažni bazeni – zmanjšanje napetosti in sprostitev

Že v preteklosti je bilo znano, da voda blagodejno vpliva na naše zdravje, saj krepi imunski sistem in lajša bolečine ter zmanjšuje učinke stresa, zato so masažni bazeni idealna rešitev za vsakogar. Kopanje v topli vodi v kombinaciji z vodno masažo izboljša spomin in zagotavlja druženje z družinskimi člani in prijatelji. Sedaj je to mogoče na lastnem dvorišču ali v notranjosti vašega doma. Nudimo kvalitetne nemške masažne bazene WaterWawe Spas, tako zunanje kot notranje za razvajanje vas, vaših družinskih članov in prijateljev. Sprostite se po napornem dnevu v masažnem bazenu in zmanjšajte napetost. V kolikor bi radi pred nakupom videli masažne bazene nas lahko obiščete v razstavnem salonu v Hočah, kjer vam bomo z veseljem pomagali in vam svetovali o pravilni izbiri različnih masažnih bazenov. Imejte svoj Wellnes z bazenom v svojem domu.

Vrtni bazeni različnih vrst po ugodni ceni

Vrtni bazeniVrtni bazeni so središče druženja na vašem dvorišču in nekakšna zasebna obala, ki popestri dneve in zapolni vaš vsakdanjik. Pred nakupom vrtnega bazena se morate najprej odločite kakšne so vaše želje, kako boste uporabljali bazen in upoštevati podnebje ter okolico, kjer bo bazen, varnost otrok in živali ter udobje, ki ga želimo. Izbirate lahko med različnimi kvalitetnimi vrtnimi bazeni po izjemno ugodnih cenah od zidanih bazenov, karbonsko keramičnih, poliestrskih in polipropilenskih. Poleg prodaje vrtnih in masažnih bazenov, vam v našem podjetju nudimo tudi prodajo dodatne opreme za bazene. Obiščite našo spletno stran in si zagotovite svoj masažni ali vrtni bazen.