Nepremičnine

Marles montažne hiše – ugodno do lastnega doma

Nizkoenergetske hiše, ki omogočajo dolgoročno varčevanje

Marles je priznano slovensko podjetje, ki se že več kot 50 let ukvarja z izdelavo montažnih hiš. V več kot polstoletnem delovanju smo si nabrali obilo izkušenj, zato se dobro zavedamo, kaj kupci pričakujejo od nas in od Marles montažnih hiš. Trudimo se, da bi vam lahko ponudili kar najcenejšo montažno hišo, ki ustreza visokim standardom kvalitete, je precizno izdelana in narejena iz kakovostnih in zdravju prijaznih materialov. Še posebej velik poudarek dajemo na t.i. nizkoenergetskih hišah. Gre za Marles montažne hiše, katerih izolacija se ponaša z izjemnimi tehničnimi lastnostmi. Nizkoenergetske hiše sledijo trendom na področju gradnje in so odlična izbira za vse, ki so ekološko ozaveščeni, pa tudi za tiste, ki bi želeli prihraniti pri izdatkih za energente. Fosilna goriva postajajo čedalje dražja, poleg tega pa obremenjujejo okolje. Nizkoenergetske hiše so običajno zasnovane tako, da prihaja do zgolj zelo majhnih toplotnih izgub, ogrevanje prostora in vode pa je v veliki meri prepuščeno soncu (velike steklene površine na jugu, sončni kolektorji, sončne celice,…). Okolju prijazno ogrevanje vode in zraka lahko poteka tudi preko toplotne črpalke. Ker so nizkoenergetske hiše zrakotesne, je zelo pomembno, da imamo urejeno ustrezno prezračevanje preko rekuperacije, pri čemer toplota odvajanega zraku segreva dovajani zrak. Nekoliko večji začetni vložek v tovrstno hišo se nam kaj kmalu povrne.

Različni modeli Marles montažnih hiš in raznovrstni tlorisi hiš

Nizkoenergetska hišaV podjetju Marles vam nudimo široko paleto raznovrstnih modelov montažnih hiš – pritličnih ali nadstropnih, enodružinskih ali dvodružinskih, modernih ali tradicionalnih, na vašo željo pa izdelamo tudi povsem unikatno Marles montažno hišo z edinstvenim tlorisom hiše.

Oglejte si našo bogato ponudbo Marles montažnih hiš, ki so predstavljene na naši spletni strani in v katalogu. Poleg slik zunanjosti so vam na voljo tudi skice tlorisa hiše. Razporeditev prostorov so zasnovali izkušeni Marlesovi arhitekti, ki so pri izdelavi tlorisa hiše upoštevali pretekla mnenja in želje kupcev. V kolikor predvideni tloris hiše oz. razporeditev ali velikost prostorov ne bi ustrezala vašim željam, vam nudimo možnost, da prostore deloma ali v celoti spremenite. Da bi vam olajšali nakup Marles montažne hiše, smo storitve gradnje razdelili v 4 pakete (S, M, L in XL), ki označujejo različne gradbene faze. Več o paketih in storitvah, ki so vključene, si lahko preberete na naši spletni strani. Lahko pa vam namignemo, da je cena montažne hiše na ključ pri nas nižja kot pri drugih ponudnikih.