Dodatki za kuhinjo Erjavec
Kuhinja

Mini kuhinje z ali brez aparatov ter dodatki za mele kuhinje!

Mini kuhinje zahtevajo skrbno načrtovanje, saj je potrebno maksimalno izkoristiti vsak kotiček. Kakor vse kuhinje, tudi mini kuhinje zahtevajo najboljše rešitve za postavitev, ki bo omogočala udobno delo, predvsem pa da bo funkcionalna. Kuhinja je, ne glede na velikost, postala središče vsakega doma. Njena funkcija se je skozi čas spremenila, tako da je danes kuhinja srce doma, kjer se ob dobri hrani in pijači zbira družina in prijatelji. Male kuhinje po ničemer ne zaostajajo za velikimi. Kuhinje brez aparatov ali z aparati, dodatki za kuhinjo in strokovno svetovanje – v podjetju Kuhinje Erjavec vam lahko ponudimo celovito rešitev za izdelavo kuhinje po meri. Izris kuhinje online lahko naredite tudi sami doma, saj so na spletu dostopni različni programi za izrise. Mi pa vam svetujemo, da za izris kuhinje pokličete strokovnjake, ki se na svoje delo spoznajo. Mi vam bomo znali svetovati o postavitvi elementov in dodatkov za kuhinjo, znali bomo prepoznati vse omejitve in prednosti prostora, v katerem se bo nahajala vaša nova kuhinja.

Male kuhinje

Ideje za mini kuhinje

Načrtujete novo kuhinjo in ne veste, kje bi dobili kakšno idejo. Svetujemo vam, da preverite ideje za mini kuhinje in ostale kuhinje na naši spletni strani. Mini kuhinje zahtevajo pri načrtovanju prav posebno pozornost, saj so primerne za manjše prostore, kjer je izredno pomembno, da se izkoristi vsak kotiček kuhinje. Mini kuhinje oziroma male kuhinje so primerne za mansarde in počitniške hišice ali prikolice, uporabite jo lahko tudi za podjetja. Mini kuhinje in dodatki za kuhinjo, ki so vam na voljo pri nas, so sodobni, tehnološko dovršeni in estetsko izpopolnjeni. Ne glede na to, da so to male kuhinje, so lahko vseeno lepe in funkcionalne. Naše kuhinje, tudi majhne, bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne okuse, saj vam ponujamo vrhunske tehnološke in arhitekturne rešitve po vaši meri. Vabimo vas, da nas kontaktirate in skupaj bomo našli rešitev za realizacijo vaše nove kuhinje. Tako kuhinje kot tudi dodatki za kuhinje so vam pri nas na voljo po dostopnih in konkurenčnih cenah, izdelava pa je na najvišjem kakovostnem nivoju.

Zakaj se odločiti za izdelavo kuhinje po meri pri nas?

Vsak, ki načrtuje nakup kuhinje, ve, da je načrtovanje težko, saj je potrebno natančno razmisliti o elementih, gospodinjskih aparatih, postavitvi, kateri dodatki za kuhinjo bodo potrebni itd. Najboljša rešitev za vsak dom je zagotovo izdelava po meri, saj to pomeni, da boste dobili takšno kuhinjo, ki se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru. Podjetje Kuhinje Erjavec je sinonim za kakovostno pohištvo po meri. Vodi nas načelo, da je vse mogoče. Najbolj pomembno za nas pa je, da izdelamo za vas kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo in kuhinje. Pri svojem delu uporabljamo najboljšo in najsodobnejšo tehnologijo, vgrajujemo pa tudi najboljše aparate. Izdelujemo kuhinje brez aparatov, lahko pa se odločite tudi za vgradnjo aparatov. Na enem mestu vam ponujamo celovito storitev, od načrtovanja in svetovanja, pa vse do izdelave in montaže.

Dodatki za kuhinjo Erjavec

3D izris mini kuhinje in ostalih kuhinj

Izris kuhinj online je brezplačno dostopen na spletu, vendar vam priporočamo, da se naročite na 3D izris kuhinje pri nas. Arhitekti, ki načrtujejo in snujejo vaše nove kuhinje, imajo z notranjim dizajnom veliko izkušenj in znali bodo prepoznati vaš stil, vaše barve in vam pri izbiri tudi ustrezno svetovati. 3D izris nam je lahko v veliko pomoč pri predstavitvi načrtov, ki smo jih zasnovali v sodelovanju z vami, saj z izrisom prostor dobi svojo realno podobo. Ko enkrat vizualiziramo prostor, lahko naredimo izboljšave, preizkušamo različne oblike, barve in materiale. Načrtovanje oziroma projektiranje kuhinje je odvisno predvsem od prostora, ki ga imate na voljo. Pri tem upoštevamo optimalno razmestitev elementov oziroma dodatkov za kuhinjo. Ne glede na to, ali potrebujete novo mini kuhinjo ali kuhinjo z otokom, izris kuhinje je odlična rešitev, ki vam bo pričarala kuhinjo še preden bo izdelana. Popravljali jo bomo toliko časa, dokler ne boste popolnoma zadovoljni z njo.

Kuhinje brez aparatov ali z aparati

Odločite se lahko za nakup kuhinje brez aparatov ali z aparati. Leseni del kuhinje bomo popolnoma prilagodili vašemu prostoru in vašemu življenjskemu stilu. Na področju izdelave kuhinj imamo zares veliko izkušenj, zato smo prepričani, da bomo kos še tako zahtevni nalogi. Vsak projekt je za nas nov izziv. Še posebno, če gre za izzive, kot so mini kuhinje, ki potrebujejo še posebno skrbno načrtovanje. Če se odločite za kuhinjo, ki nima aparatov, vam bomo z veseljem svetovali, katere aparate in dodatke za kuhinjo izbrati.

Kotne kuhinje po vaši meri

Ena izmed rešitev za male kuhinje je tudi kotna postavitev, če prostor to dopušča. Pri načrtovanju takšne kuhinje ne smemo ničesar prepustiti naključju in poskrbeti za optimalno razporeditev pohištva. V našem podjetju imamo rešitve tudi za najbolj zahtevne projekte. Nudimo vam pestro izbiro kotnih omar, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika. Naše kotne izvelečne omare, vrtljive police in kotni izvlečni predali predstavljajo odlično rešitev ne le za majhne kuhinje, temveč tudi za večje kuhinje in kuhinje z otokom.