Kotne kuhinje in dodatki
Kuhinja

Kotne kuhinje po meri in drugo, moderen dodatek vašemu domu

Kotne kuhinje sodijo med najbolj priljubljene izbire. Primerne so za praktično kateri koli prostor, čeprav je včasih načrtovanje kotne postavitve nekoliko zahtevnejše, na primer pri mansardnih stanovanjih. A s pravo ekipo strokovnjakov bo izvedba kotne kuhinje povsem ustrezala vašim predstavam. Premišljeno načrtovanje kotne kuhinje tudi v manjših prostorih zagotovi, da ne pride do občutka prenatrpanosti. Takšne kotne postavitve so funkcionalne, obenem pa estetsko dovršene. Vsi dodatki za kuhinjo se zlijejo v zaokroženo celoto in prostor postane srce vašega doma.

Od ideje za kuhinje do izdelave in montaže

Vsak prostor je nekaj posebnega. Da bi zares optimalno izkoristili možnosti, ki jih imamo, je vsekakor smiselno izbrati izdelavo po meri. To velja še toliko bolj za male prostore. Kadar se soočamo s prostorskimi omejitvami, moramo zares misliti na vsako najmanjšo podrobnost, sicer bi to lahko kasneje povzročilo precej neprijetnosti. V podjetju Kuhinje Erjavec vam pomagamo pri tem, da se vaše ideje spremenijo v realnost. Vse vaše ideje za kuhinje natančno preučimo in vam ponudimo možne rešitve. Upoštevamo tako vaše želje kot morebitne omejitve oziroma specifike prostora. Ponujamo vam možnost, da se še pred začetkom izdelave prepričate, kako bi bile videti vaše ideje v praksi. Za vas namreč pripravimo 3D-izris, ki je brezplačen, če se odločite za naročilo pri nas. S pomočjo izrisa boste imeli boljšo predstavo glede končne podobe prostora, obenem pa boste imeli možnost za morebitne spremembe (barve, materiali, postavitev, dodatki …). Za kuhinje po naročilu se nato določi dobavni rok, ki nikoli ne presega 2 mesecev, na koncu pa naši izkušeni monterji poskrbijo za profesionalno vgradnjo z vsemi dodatki. Naša ekipa je utečena in natančna, predvsem pa imamo obilico izkušenj z izdelavo pohištva po meri.

Kotne kuhinje in mnoge druge možnosti

Omenili smo, da sodijo kotne oblike med najbolj priljubljene možnosti. Po eni strani so kotne izvedbe klasična izbira, vendar pa kotna postavitev še vedno dopušča dovolj variacij, dodatkov ipd., da je rezultat povsem unikatna končna podoba, prilagojena vašim specifičnim željam in potrebam. Poleg kotnih postavitev pa seveda ponujamo številne druge možnosti, tudi na primer izvedbe z otokom. Ne glede na to, ali se odločite za kotno izvedbo ali malce bolj posebno obliko/postavitev, bomo poskrbeli, da bodo vse vaše zahteve uresničene – ne spregledamo niti najmanjšega dodatka.

Kuhinje visoki sijaj še posebej moderne

Pri različnih postavitvah (kotne, z otokom itn.) imate veliko možnosti izbire materialov, barv in dodatkov. Nekaj kombinacij za kotne in druge izvedbe si je mogoče ogledati na naši spletni strani – s pomočjo fotografij naših preteklih projektov se boste lažje odločili, kateri dodatki bi prišli v poštev pri vas. Zelo moderne so sicer trenutno kuhinje visoki sijaj, ki pridejo v poštev pri kotnih in drugih oblikah. Te poskrbijo za pridih luksuza v vašem domu. Pogosto je sicer prisoten pomislek, da pomeni odločitev za visoki sijaj precej dela s čiščenjem. Vendar pa ste lahko brez skrbi. Po vgradnji boste dobili natančna navodila za čiščenje oziroma vzdrževanje, kar bo precej olajšalo delo, obenem pa bo poskrbelo za podaljšanje življenje dobe kuhinje visoki sijaj. Tovrstni dodatki za kuhinje so vsekakor kot nalašč za tiste, ki želite izstopati in se ne zadovoljite s predvidljivimi rešitvami.

Kotne kuhinje in dodatki

 

Izvirne rešitve za male kuhinje

Male kuhinje – kotne in druge oblike – so zagotovo poseben izziv, ki pa se ga seveda ne ustrašimo. Posvetimo se vsakemu posameznemu primeru in poskrbimo, da je prostor, ki ga imate na voljo, zares maksimalno izkoriščen. Gibanje po prostoru ne bo oteženo, obenem pa bo zagotovljena optimalna funkcionalnost. Tudi ko gre za male kuhinje (kotne oziroma postavitev po želji), lahko z določenimi dodatki in modifikacijami dosežemo optično povečavo prostora oziroma vtis zračnosti, svetlosti in odprtosti. Morebitne skrbi so torej povsem odveč. Z našo pomočjo je vsak projekt, naj bo na videz še tako zahteven, povsem uresničljiv.

Ideje za male kuhinje

 

Uporabljeni vrhunski materiali in dodatki za kuhinjo

Zavedamo se, da je opremljanje doma investicija, za katero se odločamo le nekajkrat v življenju. Prav zato je izjemno pomembno, da se uporabijo zares kakovostni materiali in dodatki za kuhinjo, saj to zagotovi uspešno kljubovanje zobu časa. Še posebej tam, kjer je neizbežen stik z vlago, je uporaba vrhunskih materialov toliko bolj pomembna. Za kotne in druge postavitve, izdelane po meri, tako uporabimo skrbno izbrane materiale, ki so dokazano dovolj trpežni, da ostaneta videz in funkcionalnost nespremenjena še vrsto let. Za izdelavo pohištva imamo vzpostavljeno lastno proizvodnjo, katere sedež je v Ljubljani, na Koreninovi 13. Vsi zaposleni so izkušeni mojstri s poglobljenim znanjem o svojem področju. Kombinacija preverjenih materialov in kakovostne izdelave poskrbi za vrhunske rezultate, ki so navdušili že številne zadovoljne naročnike. Če se torej zanimate za vrhunske kotne kuhinje po meri ali katero koli drugo postavitev, ste vsekakor na pravem mestu. Od cilja vas loči le še nekaj korakov. Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite in za vas bomo z veseljem pripravili ponudbo.