Ležišča
Postelje Vzmetnice

Ležišča

Pogosto je izbira napačnega ležišča kriva za vaše zdravstvene težave ali bolečine v sklepih ali križu. Verjemite, da lahko prek ustreznega kakovostnega ležišča pozdravite veliko težav in izboljšate svoje splošno počutje. Naše podjetje se že vse od devetdesetih let, ko je bilo ustanovljeno, ukvarja s prodajo in razvojem ležišč za kar najbolj kakovosten spanec in počitek. Veliko strank nam popolnoma zaupa, vsak dan pa pridobivamo nove, saj jih prepričata naša lastna ležišča in  njihov dober glas.

Ležišča

V naši ponudbi tudi otroška ležišča in vsakovrstna jogi ležišča

Morda ste kot starš že opazili, da se na potovanjih ali tudi v domačem stanovanju otroci ne počutijo najbolje, kadar nimajo ustreznega otroškega ležišča. Da bi jim privoščili res umirjen in kvaliteten spanec, smo razvili otroška ležišča, ki se resnično prilagodijo potrebam razvijajočega organizma. Poleg tega je treba za optimalen počitek poskrbeti za ustrezne pogoje poleg pravega jogi ležišča. Vemo, da izpostavljenost naravni sončni svetlobi ali soncu čez dan pomaga k zdravi prekrvavitvi in posledično boljšemu spancu. Tako se izboljša vaša energija, pa tudi veča utrujenost. Priporočljivo je torej, da se čim bolj izpostavljate naravni svetlobi in kolikor je možno veliko časa preživite tudi na prostem. Pri ljudeh, ki trpijo za nespečnostjo, pogosto opažamo, da je ob izpostavljenosti več dnevne svetlobe čas, ki ga potrebujejo, da zaspijo, krajši za več kot polovico.

Izbirajte tudi med ležišči z žepkastimi vzmetmi ali bolj trdimi ležišči

V naši ponudbi najdete različno trda ležišča, ki vam jih bomo priporočili po posvetu z vami in glede na vaše želje, upoštevali pa bomo tudi vašo težo. Med izjemno priljubljenimi v našem naboru so ležišča z žepkastimi vzmetmi, ki so med strokovnjaki poznana kot izjemno kakovostna. Seveda pa tudi najboljše vzmetnice ne morejo nadomestiti primernega okolja za spanje, kamor spada tudi manj izpostavljenosti modri svetlobi pred počitkom. Modra svetloba izhaja iz ekranov in drugih tehničnih naprav, lahko pa jo zmanjšate, kar izboljša vaš počitek. To lahko storite s posebnimi očali, ki blokirajo modro svetlobo. Namesto očal lahko prenesete ustrezne aplikacije, ki si jih namestite na prenosnem telefonu ali računalniku. Seveda pa najbolj pomaga, če izklopite televizijo in se pred spanjem umirite.

Ležišče z žepkastimi vzmetmi

Na naši spletni strani najdete več informacij o ponudbi

Ker smo družinsko podjetje, smo še posebej prepričani v osebni stik in se vsakemu kupcu posvetimo. Pregledamo vaše težave in vam predlagamo prilagojen pristop s pravim ležiščem. Razumemo, da je naložba v spanje naložba v življenje, zlasti ko gre za otroška ležišča. Oglasite se nam preko elektronske pošte, telefona ali osebno. Našli bomo pravo ležišče za vas, saj se vsi izdelki iz naše ponudbe lahko prilagodijo vašim potrebam in željam.