Letne kuhinje

Letne kuhinje za brezskrbno pripravljanje hrane na prostem

V sodobnem času je tehnologija bivanja že tako napredovala, da se včasih zdi, kot da bivamo v hermetično zaprtih prostorih, ki z naravo nimajo več veliko skupnega. Zato je še dobro, da se v spomladanskem in poletnem času, ko se vreme otopli, lahko več zadržujemo zunaj. Letne kuhinje so iznajdba, ki nam omogoča, da na prostem preživimo še več časa. Vrtna kuhinja nam omogoča, da priprava hrane v celoti poteka na prostem. Seveda morajo biti letne kuhinje izdelane tako, da vzdržijo vse vremenske vplive. Njihov sestavni del je seveda tudi vrtni kamin.

Letne kuhinje omogočajo pripravo hrane pod milim nebom

Vaša vrtna kuhinja vam bo omogočila, da boste lahko celo poletje in še dlje hrano pripravljali zunaj, na prostem. Nič več zadušljivih vonjav v hiši, ki jih je poleti tako težko spraviti iz hiše z zračenjem. Nič več mukotrpnega potenja v času vročine, ko človek začne trpeti le ob misli, da bo prižgal štedilnik. Vrtna kuhinja je namreč samostojna enota, ki ne potrebuje ničesar, kar imate v hiši. Naše podjetje vam vašo vrtno kuhinjo izdela po naročilu, torej bodo mere natančno takšne, kot jih potrebujete ali želite, da bo vaša letna kuhinja postavljena prav v tisti kotiček, kjer si kuhinjo želite.

Letne kuhinje

Vrtni kamin je osrednja točka vaše kuhinje na vrtu

Poleg tega, da je vrtni kamin središče vsake letne kuhinje ima dve pomembni nalogi. Predvsem mora biti funkcionalen, da boste lahko hrano z užitkom pripravljali na prostem. V drugi vrsti pa mora biti  vrtni kamin estetsko dovršen, da bo ureditev vašega vrta in okolice hiše  popolna. Urejena okolica hiše namreč postavi piko na i zadovoljstvu bivanja.

Vrtna kuhinja mora biti robustna, a hkrati všečna

Naše letne kuhinje so odporne na vremenske vplive. Njihove delovne površine so prevlečene z zaščitno glazuro, vrata pa so izdelana iz polimernih desk, ki jih uporabljajo tudi za zunanje pode. Tako boste glede vaše zunanje kuhinje z vrtnim kaminom dolga leta brezskrbni v dežju, snegu, mrazu ali vročini.