lesena okna
Okna

Leseno okno – nov pogled v svet

Ste ekološko osveščeni in želite živeti kar se da ekološko? Z nakupom pravega lesenega okna boste v vaš dom sprejeli ekološko najbolj prijazna okna in vnesli prijetno naravno domačnost. Pri nas pa ne boste dobili le kvalitetno leseno okno, ampak ga boste dobili za ugodno ceno.
Danes je vse večji poudarek na energetski učinkovitosti stavb, pri kateri pa bistveno vlogo igrajo tudi okna in ljudje se največkrat odločijo za leseno okno s primerno ceno. Poleg toplotne prehodnosti je zelo pomembna tudi velikost lesenega okna (standardne dimenzije za leseno okno 80×80,leseno okno 120×120) in seveda orientacija oken, ki ste jo določili skupaj z arhitektom. Vaša okna lahko z različnimi dodatki posnemajo navdih pretekle arhitekture in tradicije ali pa pogumno nakazujejo trende prihodnosti. Tako pri nas lahko v kompletu dobite leseno okno s polkni, roleti ali žaluziji.

Lesena okna s polkni so estetska zaščita pred vremenom in nezaželenimi pogledi

lesena oknaLeseno okno hiši že samo po sebi doda določen čar in je kos pohištva, ki lahko resnično poudari življenjski stil prebivalcev neke stavbe. In k vašemu elegantnemu lesenemu oknu odlično se prilega dodatek zato se odločite za nakup v paru. Leseno okno s polkni vam elegantno a učinkovito omogoča zaščito ne le pred vremenskimi vplivi kot je dež in sonce, temveč tudi pred nezaželenimi pogledi sosedov. Leseno okno s polkni izdelamo po vaših željah in se po potrebi povsem prilagodimo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Največkrat se za polkne na lesenih oknah s standardimi dimenzijami (leseno okno 80×80,leseno okno 120×120 odločajo tisti, ki radi na prefinjen način zaščitili svoja okna. Polkna za lesena okna so izdelana iz prvorazrednega lesa ter opremljena s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja. In pri nas boste tako leseno okno kot polkne po ugodni ceni.

Kvalitetno leseno okno na dobro ceno

Okna veliko doprinesejo k izgledu hiše in lahko definirajo njen “karakter”, še posebej privlačna so lesena okna, ki jih pri nas dobite za ugodno ceno.
Leseno okno lahko postane ključ do še udobnejšega bivanja v vaših prostorih, saj ravno kvalitetno in pravilno postavljeno leseno okno na naraven način združuje vse atribute zunanjosti in notranjosti vaše hiše ter ustvari prijetno harmonijo.