lesene hiše
Nepremičnine

Lesene hiše – cenik lesene hiše najdete na naši spletni strani

Lesene hiše so nadvse primerne za bivanje, saj  so narejene iz človeku prijaznih materialov, ki dihajo. Ob kvalitetni izdelavi lesene hiše in ob kakovostni obdelavi lesa iz katerega je hiša narejena, je tudi življenjska doba lesene hiše dolga. Gradnja lesenih hiš pri nas poteka kvalitetno. Les pred gradnjo ustrezno obdelamo in tako dosežemo, da je odporen na vlago, lesne škodljivce in druge dejavnike, ki lesu škodujejo.  S tem povečamo življenjsko dobo lesene hiše, seveda pa vam ob odločitvi za gradnjo hiše z nami zagotavljamo tudi garancijo.

 

Kljub ugodnim cenam v ceniku lesenih hiš je gradnja izjemno kakovostna

Kljub izjemni kakovosti so cene v ceniku lesene hiše ugodne. Odločite se lahko za gradnjo različnih tipov hiš. Odločite se lahko za enodružinsko leseno hišo, mansardno hišo, pritlično ali nadstropno hišo. Možnosti je ogromno.

 

lesene hiše

 

Cene lesene hiše so nizke, hiša pa zagotavlja udobno in kvalitetno bivanje

Lesene hiše, ki jih gradimo v podjetju Marles se lahko pohvalijo z veliko mero inovativnosti, ekološko in ekonomično gradnjo. Cena lesene hiše je nizka, vam pa bo zagotovila udobno in kakovostno življenje.  Ker je les naravni izolator bodo prostori v hiši dobro ohranjali toploto pozimi ter hlad poleti, hkrati pa bodo tudi zelo dobro zvočno izolirani.

 

Oglejte si cenik lesenih hiš na naši spletni strani

Vas zanima več? Oglejte si našo spletno stran, kjer se lahko prepričate o kvalitetni in raznoliki ponudbi lesenih hiš, ki vam jih ponujamo pri nas. V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate po telefonu ali pa nam vprašanja o lesenih hišah in njihovi ceni postavite tudi po e-mailu.

 

O ceniku lesenih hiš nas lahko povprašate tudi v naši poslovalnici

V podjetju Marles bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o nizkih cenah v ceniku lesenih hiš prepričate sami. Ob prihodu vas bo pričakala prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala na poti k odločitvi o nakupu vašega novega doma. Z veseljem vam bomo pokazali tudi cenik lesenih hiš in vas po želji odpeljali na dejansko lokacijo, kjer se boste o kvaliteti lesene hiše lahko prepričali na lastne oči.

lesene hiše cenik